2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره چقد هزینه کنی عزیزم میتونی کتونی_موزر_لباس_ یاانگشتر هدیه بدی 

چرم مشهد آف زده کفش و کمرمبند تو فکرم بود اونم بد نیست واسه عید میتونه استفادا کنه نه

خودتونو دوست داشته باشید
عشقم میتونی ی روز قبلش بگیری ک روز تولدشم نباشه بدونه.. خونه رو یخرده تزئین کن اگ دوسداشتی ۴نفرمهمو ...

آده واقعا مهمون که خیلی دلم‌یمخواد دعوت کنم‌باز اون‌پروسه جا دااره چی درست کنمو اینا آره ببین تولدش ۶ اسفنده میتونم به روی خودم‌نیارم ۷اسفند بگیرم که هم روز مرد هم به مناسبت تولدش اما اینکه بخوام‌دوتا از دوستتمو بگم اینا خرجش چقد میشه غدا و اینجور چیزا بخوام درست کنم با تزیینات ۶۰۰ ۷۰۰ میشه نه؟

خودتونو دوست داشته باشید
آده واقعا مهمون که خیلی دلم‌یمخواد دعوت کنم‌باز اون‌پروسه جا دااره چی درست کنمو اینا آره ببین تولدش ...

اره میتونی یکم عقب جلو بگیری ک متوجه نشه...

خب عشقم اگ میخوای تو خرج نیوفتی نمیخواد کسیو دعوت کنی...

۲تا دوستاتم بگی میشید چهارنفر ی الویه غذای راحت درست کن خودتم تو خرج ننداز چندمدل غذا... یخردم خوراکی میگیری.‌‌...

تازه با کیکت بیشتر از۷۰۰تومن نمیشه

اره میتونی یکم عقب جلو بگیری ک متوجه نشه... خب عشقم اگ میخوای تو خرج نیوفتی نمیخواد کسیو دعوت کنی.. ...

آره بابا خرج زیاد نمیخوام‌ نه که اول خونه داریمم هست میخوام اگه پولیم خرج کنم روی کاروش بزارم‌بهتره همین‌کیفو کمربندش ۱۳۰۰ ایناها شاید در بیاد واسم 😁😁چه بدبختیه ها  

خودتونو دوست داشته باشید
آره بابا خرج زیاد نمیخوام‌ نه که اول خونه داریمم هست میخوام اگه پولیم خرج کنم روی کاروش بزارم‌بهتره ...

پس ولکن...

چخبره ۱۳۰۰ نصفشو بزار تو جیبت نصفشم کادو بخر من ک هرسال بیشتر از۴۰۰برا کادو هزینه نمیکنم😬