2777
2789

😑😂نصف روغن داااغ توی تابه چپ شد پشت دستم 3 شب پیش اولش دررجا بردمش زیر اب روغناشو گرفتم بعد خمیردندون زدم سوزش زیاد نبود درجا کرم زدم ک تاول نزنه تا موقع خواب که پماد آ د زدم با تتراسایکلین شب از سوزشش تا صبح گریه کردم الانم انگشتامو تکون بدم پوستم تکون بخوره درد مییگیره جاشم مونده ی راه حل بگید که چکار کنم جاش بره یا طرح پیشنهادی کاور تتو بفرستید برای پشت دست 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا عزیزم استراحت و مراقبت کن پوستت بلند نشه تاولت نترکه

چربی زیادم نزن ب پوست بزار نفس بکشه

پماد زینک خوب بود

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
کاورتتو چیه دیوونه برو دکتر

دیگه به همه مراحلش فکر کردم اخه جاش خیلی بد شده این یکی دستمم سر همین روغن 3 سال پیش سوخت ولی خودش ی طرحه حرف و هست باحاله اینا ولی خیلی بد شدن دیگه اگه با چیزی نرف اخرین راهش کاور تتوعه

اره حتی خط بخیه رم میبره واسه خواهرم۲۰۰ تومن پارسال ازاین پماد سوختگی بنفش سفیدا خریدم اثرنکرد فقط ...

راست میگه اَون عالیه

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
فعلا عزیزم استراحت و مراقبت کن پوستت بلند نشه تاولت نترکه چربی زیادم نزن ب پوست بزار نفس بکشه پماد ...

ممنون گلم تا 2 روز اول فقط شبا ی کم پماد آ د میزنم پانسمان نکردم مواظبم به جایی نخوره  تاول اصلا نزده از همون لحظه اول رو دستم مشغول شدم