2777
2789
عنوان

خاهر شوهر کوچیکم

857 بازدید | 50 پست

خواهرشوهر کوجیکم ۱۲ سالس پررو بددهن لجباز یدونه خاهرشوهر دارم خیلی لوس خودشو واس شوهرم لوس میکنه لجم میگیرع

هرسری جایی بودنی اگ شوهرم نیاد یا تو راه باشه ازاون میپرسه هی میگه داداش میاد کجاس عصابم خورد میشه حتااگ باشوهرم تلفنی بحرفم میگه میاد کو کی میاد

جوابش چی بدم اون لحظه؟اگ جوابی دارین درجوابش بدم ممنون میشم چون عصابم خورد میشه اززسوال جواب مردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب خواهرشه دوستش داره 

اگه داداش تو بود انقد نگرانت بود و دوست داشت ناراحت میشدی یا لجت میگرفت🤐

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

لازم نیس انقد حساس باشی 

آروم و خیلی خونسرد و کوتاه ج بده هردفعه 

خودش متوجه میشه

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

اونموقع برو تو اتاق یا جایی ک تنها باشی با تلفن حرف بزن

میرم اکثراولی بعضی وقتا مادرشوهرم میگ زنگبزن ببین میاد یانه 

بعد اینک حرف میزنم و میام این یهو میگ میاد داداش؟

مادرشوهرم نگا میکنه اخه

به اونم‌بی محلی کن.

ببین‌من هر روزززززز دارم ضربه هایی از خانواده شوهرم‌میخورم که اگر از اول جدی و محکم برخورد کرده بودم الان درگیرشون نبودم...

از قدیم‌گفتن گربه رو دم حجله بکش!!!

من نکردم و هی تاوان پس‌میدم.

تو اشتباه منو نکن!

به اونم‌بی محلی کن. ببین‌من هر روزززززز دارم ضربه هایی از خانواده شوهرم‌میخورم که اگر از اول جدی و ...

موافقم باهات . رو نمیدم در کل . اگ ب همین بچه کوجولو رو بدم مطمعنم میاد ب شوهر من جای من میده . مطمعنمممممممممممم

موافقم باهات . رو نمیدم در کل . اگ ب همین بچه کوجولو رو بدم مطمعنم میاد ب شوهر من جای من میده . مطمع ...

بچه های حالا خیلی دریده و مررو هستن!سعی کن فاصله و احترام بین خودتون رو حفظ کنی.ابدا بهش حس صمیمیت و نزدیکی نده....

ازت‌متنفر باشه و دور باشه بهتر ازینه که نزدیک باشه و کرم بریزه...