2777
2789
عنوان

خاهر شوهر کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 50 پست
بچه های حالا خیلی دریده و مررو هستن!سعی کن فاصله و احترام بین خودتون رو حفظ کنی.ابدا بهش حس صمیمیت و ...

چن ماه نامزدی رو دادم دیدم چجوریه جالب مادرشوهرمم فقط نگا میکنه ب کارای دخترش

واقن ینی ی وقتایی دوسداره شوهرم ازمبگیره میره میچسبه بهش کفری میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم حساس شدی حق میدم بهت 

نمیدونم باید باهاش چیکار کنی ولی کلا با خانواده شوهر کم رفتو امد کن

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
چیکا کنم از شوهرم دورباشه

مگ خللی تو زندگی شما به وجود میاره؟؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
به اونم‌بی محلی کن. ببین‌من هر روزززززز دارم ضربه هایی از خانواده شوهرم‌میخورم که اگر از اول جدی و ...

منم از اول مهربون بازی در میاوردم که بگن این عروس خوبه س

باید گاهی وقتها خشمگین به نظر بیای

امشب واسه شستن ظرفها خواهرشوهرم که مجرده میگفت نمیزارم بشوری که هدیه روز مادر باشه بعد به مادر شوهرم گفتم نمیزاره کمکش کنم اونم گفت بزار کمکت کنه واسه خودش خوبه تا تحرک داشته باشه خوبه تحرک بکنه. همیشه اینطوری میگه هاا

من هم حتی یکبار جوابش رو ندادم و با لبخند جواب دادم .آخه این چه حرفیه ؟ الکی میگه تا من هم کمک کنم و همین جوری نشینم. در حالیکه من بچه داری شوهر داری و کادهای خونه خودم رو انجام میدم فقط این چند تا ظرف رو بشورم میشه تحرک ؟

به نظر شما چه جوابی‌میشه داد

به نظرم حساس شدی حق میدم بهت  نمیدونم باید باهاش چیکار کنی ولی کلا با خانواده شوهر کم رفتو امد ...

واقن هرکی جای من بود ازینم بدتر بود 

تو ی جمع انگار شوهرم و خاهرش باهم زن و شوهرن من غریبم

منم از اول مهربون بازی در میاوردم که بگن این عروس خوبه س باید گاهی وقتها خشمگین به نظر بیای امشب و ...

جوابش باید میدادی . میگفتی من عادت دارم بعد غذا درازبکشم دوس ندارم تحرک داشه باشم

به نظرم‌تلاش نکن ازش دورش کنی. نقطه ضعف میدی دستش بدتر نیکنه. کاملا بی تفاوت باش تا خسته شه. چون این ...

خودش ک نفهمه . ب شوهرم گفتم محلش نذاره . خسته شدم ۲ ساله عروسی کردم تمام دورهمیا جمعا زهرمارم شده

اره لوس میش ادا درمیاره انتظار داره بش کادو بخرم تو جمعم ک انگار زن و شوهرن اونا  من اذیت میشم

چقد رو مخه😑

واقن هرکی جای من بود ازینم بدتر بود  تو ی جمع انگار شوهرم و خاهرش باهم زن و شوهرن من غریبم

باشوهرت حرف بزن بگو دوس دارم تو جمع بیشتر بهم توجه کنی 

اسم خواهرشو نیار اونم حساس میشه رابطت باشوهرت خراب میشه قطعا خواهرشو کنار نمیزاره

جوابش باید میدادی . میگفتی من عادت دارم بعد غذا درازبکشم دوس ندارم تحرک داشه باشم

آخه بعدش خودهر شوهرم سر لج میوفته که چرا این جواب مادرم رو بد داد و ضایع ش کرد . باید یه جوری با شوخی جوابی بدم که حقیقت باشه و در عین حال باعث بشه که دیگه این حرف اشتباه رو نزنه

من از بس که جواب نمیدم و لبخند تحویل میدم اونها فکر میکنن من متوجه نیستم که دارن با حرفهاشون چیکار میکنن و قصدشون چیه فکر میکنن من با خودم میگم ؛ آخی چه مادرشوهر خوبیه به فکر منه تا فعالیت داشته باشم واسم خوب باشه درحالیکه داره به نفع دخترش حرف میزنه تا اون خسته نشه و من پررو نشم که کار نمیکنم و بشم عروس تنبل در حالیکه کل آشپزخونه رو تمیز و جمع کردم به خدا ولی به چشم نمیاد

خودش ک نفهمه . ب شوهرم گفتم محلش نذاره . خسته شدم ۲ ساله عروسی کردم تمام دورهمیا جمعا زهرمارم شده

به نظرم تو هم عین اون برو پیش شوهرت ولوس بازی در بیار تا اون هم بسوزه .لوس بازی هایی که لوس و مسخره و بی دلیل باشه ها

شوهرت چی گفت