2777
2789

ایشالا یه بچه خوشگل گیرت بیاد😍🤗

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم بچه میخواد اما یه اتفاقی افتاد دیگه پشیمون شد و به همین یکی کفایت کردم

هرروز و هر لحظه هم حسرتشو میخورم

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}

فعلاعشق کن الان دخترمن بیدارهستش میگه بایدباهام بازی کنی

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

میدونم که دوست داره ها اما میگه از تربیت بچه میترسم.. بعدشم ما چه گلی زدیم به سر پدرمادرمون که بچه مون بزنه... بیکاریا... از زندگیت لذت ببر..تو این جامعه سخته بچه تربیت کردن...

خب من دلم بچه میخواااد

چند ساله ازدواج کردی اگه تازه ازدواج کردی یکم بهش مهلت بده تا اونم بخواد

مامانم میگه تو خولی... بذار اون بگه بچه میخوام... اما دست خودم نیست... سه سال و نیمه ازدواج کردیم و یه سال و نیمه خونه خودمم

مامانم میگه تو خولی... بذار اون بگه بچه میخوام... اما دست خودم نیست... سه سال و نیمه ازدواج کردیم و ...

هنوز خیلی دیر نیس

راس میگه مامانت اونم باید بخواد

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد