2777
2789
بله من ۱۰ هستم باردارم هستم ولی خوب نیست باید سعی کنی درمانش کنی البته اصل کاری ذخیره آهن بدنه ک ب ...

ذخیره آهن بدنم خوبه نرماله ولی ام سی اچ خونم ۲۱ هموگلوبین ۱۰ ونیم

خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم. ‌ماه پیش هموگلوبینم اومده بود رو ۸ .‌حالم خیلی بد بود.  یه واحد خون تزریق کردن برام اومد رو ۱۰.‌روزی دو تا هم فروسولفات میخورم. 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
ذخیره آهن بدنم خوبه نرماله ولی ام سی اچ خونم ۲۱ هموگلوبین ۱۰ ونیم

فریتین اوکی باشه خیلی خوبه برای باردای نگران نباش 

ولی با دکترت مشورت کن دارو بده بهت هموگلوبینت بیاد بالاتر مشکلی نداری 

من باردارم. ‌ماه پیش هموگلوبینم اومده بود رو ۸ .‌حالم خیلی بد بود.  یه واحد خون تزریق کردن برام ...

عزیزم بچه چندمته ..انشاالله بسلامتی بچت بدنیا بیاد برا سلامتی خودتو بچت صلوات می فرستم

خیلی خوبه  منم مینورم و کم خون بودم یک ماهه با شیره انگور و پسته و گوشت گویاله درستش کردم

شیره دلتو نمی زنه یا با ارده می خوری

فریتین اوکی باشه خیلی خوبه برای باردای نگران نباش  ولی با دکترت مشورت کن دارو بده بهت هموگلوبی ...

من دوتا بچه دارم می خوام بچه سوم باردار بشم رو بچه دومم خیلی اذیت شدم

قبل بارداری ۹ونیم بودم توبارداری رسید به ۸ونیم که حالم بد میشد نمیتونستم سرپا بایستم ایزی آیرون وفرودین خوردم رسید۱۱منم مینورم

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم