2777
2789
واقعااا چرا مثلا میشه معایبشو بگی

عزیزم با حیاطش گفتم... کوچیکه... دو خوابه کمه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه کوچیک یا بزرگ مهم نیس عزیزم، دل مهمه، دل بزرگ باشه. انشالله بزودی ی 150متری خدا بهت بده   ...

سلامت باشی عزیزم

من راضیم خداروشکر مهم آرامشه که تو همین خونه ی نقلی خودم دارم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
آره پس منظورتون خونه ویلاییه فکر کنم اسی منظورش آپارتمان بود

اره ولی خب آپارتمانم در حد ۱۵۰ متر باشه اوکیه خوبه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ایشون هم حرف بدی نزده همه الکی جبهه گرفتید منطورش اینه با توجه به قیمت های شهرستان ها اکثرا خونه ها ...

من جبهه نگرفتم هيچ جاي دنيا  ١٢٠متركوچيك نيس اونم براي دونفر عروس وداماد كاري به قيمت وشهرستان وتهرانش ندارم تعجبم ازاينه كه ميگن كوچيك  خونه ادم ٥٠٠مترهم باشه نميشه همزمان توهمه جاش حضورداشت پس فرقي نداره البته اين نظر منه🤚🏾

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
اخه یه جوری گفتی فک کردیم متری دو تومن خریدی عزیزم دو ملیارد خیلی زیاده که

عزیزم متری دو میلیارد ن ک.. 😂

سلامت باشی عزیزم من راضیم خداروشکر مهم آرامشه که تو همین خونه ی نقلی خودم دارم

خدا رو شکر، قدر آرامش تو بدون، خیلیا تو خونه های لاکچری ان ولی آرامش ندارن

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده
گفتم شايد زود خريديد خووو مثلا اون زمان كه پرايد جز ماشيناي لاكچري نبود 🤣🤣😶

😂😂😂😂 اخه فک کن اونوقت باید برگردی ب ۴۰ سال پیش 😂😂

شرایط زندگی ها متفاوته ...شاید بنظر یکی این اقا اوکی باشه و بنظر کسی دیگه معمولی...بستگی ب سطح زندگی ها داره 

اسی بنظر من خوب فکراتو بکن و یه جلسه مشاور برو

چون ممکنه بخاطر سنت (ک بنظر من بالا هم نیست)

جواب مثبت بدی و بعد هی بخوای مقایسه کنی و زندگی رو برای خودت و اون اقا زهر کنی

مثل یکی از کاربرای اینجا خودش فقط لیسانسه 

هی تاپیک میزنه شوهر م دیپلم هست هیچ تلاشی نمیکنه در سطح من نیست و.... .اون کاربر هم بخاطر سنش ک داشته میرفته بالا ازدواج کرده و ب گفته خودش از لحاظ ظاهری شوهرش خیلی سرتره و از نظر اخلاقی هم خیلی ادم درستی هست...فقط بخاطر یه لیسانس😐

و اینکه شما مطمئن هستی شوهر خواهرت ماهی 100میلیون درآمد داره؟؟؟

کسی ک ماهی صدمیلیون درامد داره ک نباید خونه سیصد متری داشته باشه

چطوره ک خواستگار شما با ماعی6تومن خونه120متری داره

شوهر خواهرت با ماعی100تومن خونه سیصد متری

هرچی هم ولخرجی کنن..حداقل باید دوهزارمتر خونشون باشه

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
نه راستش تابحال نبوده ولی هر کیم اومده شرایطش مشابه همین اقا بوده ک ردشون کردم ولی الان سنم بالا رفت ...

مشکلت مقایسه اس عزیزم قرار نیست خودتو با خواهرت مقایسه کنی

والا شوهرخواهر من سانتافه داره شوهر من ۲۰۶ داره اون یکی هم پارس داره 

من خونم شهرستان ۱۴۰ متره خواهرم بالاشهر مرکز استان ۵۰ متره اون یکی مستاجره 

هر سه تامونم داریم زندگی میکنیم و با شوهرامون خوشبختیم 

ولی قرار ب مقایسه باشه من باید بزنم تو سر خودم ک سانتافه کجا ۲۰۶ کجا؟ خواهرم بزنه تو سر خودش ک چرا من مستاجرم؟ مهم اینه اخلاقمون باهم سازگاره

من اخلاقم با شوهر خواهرم اصلا سازگار نیست یعنی اگه جای شوهرم اون بود مطمئنم احساس خوشبختی نداشتم 

حالا شما خوب فکر کن همه چی رو بسنج کاری ب زندگی بقیه نداشته باش