2777
2789
مجبوری تو ۲۲سالگی شوهر کنی

۳۲ سالشه فرزندم😐

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا قبول نکن چه معنی داره خونه زیر۱۰۰۰مترباشه

مردم چقدر بی ملاحظه شدن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببین بستگی به معیار خودت داره 

این اقا تو شرایط الان موقعیت متوسط رو به بالایی داره

تازه نوشتی ماشین معمولی و این معمولی از نظر شماست شاید اسمشو بگی از نظر هیلیا خیلی خوب باشه 

دیگه بستگی به خودت داره فقط نکته اینه تا وقتی با شرایطش کنار نیومدی ازدواج نکن چون همش مقایسه خواهی کرد

دوستان تو شهرایی غیر تهران ۱۲۰ متر کوچیکه واقعا غیر تهران میگم چون تو تهران قیمت خونه بالاس

اره ولی شهر مام الان خونه کمتر از متری ۱۵ تومن نیست عیر از پایین شهر 

عزيزم تحصيلات  زيبايي ووضع مالي خودت درچ حده اين اقا اگ اخلاقش خوب وقيافه معمولي هم داشته باشه وسالمم باشه دودستي بچسب ول نكن بره كه شانس بهت روكرده 😁😁

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
دوستان تو شهرایی غیر تهران ۱۲۰ متر کوچیکه واقعا غیر تهران میگم چون تو تهران قیمت خونه بالاس

توی تمام مرکز استان ها هم قیمت ها با تهران تفاوت زیادی نداره و خونه ها اکثریت نقلی هستن 

خدایا شکرت 🙏🏻