2777
2789
عنوان

بعد 10 روز تاخیری لک دیدم یهو قطع شد

6378 بازدید | 117 پست

سلام بچه ها 

امشب 10 روزه ک تاخیر انداختم رفتم بیبی چک بزارم ک هم نشستم دیدم لباس زیرم لکه مایل به قهوه ای داشت گلاب به روتون، قرمز نبود فکر کردم پریود شدم چون بعضی مواقع پریودیام این رنگیه قرمز نیست نوار بهداشتی گذاشتم حالا هرچی نگاه میکنم میبینم هیچ لکه ای روی نوار نیست یعنی چی بوده؟!! 

شاید لانه گزینیه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بعد 10 روز تاخیری احتمال لانه گزینی هست؟؟ 

بعضیا به هر دلیلی لک میبینن

بزن ان شاالله که مثبته

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

صبح اول وقت بزار انشاالله به ارزوت برسی به حق پنج تن 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

من که میگم مثبته 😍😍😍😍

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
خداکنه مثبت بشه یعنی منکه دیگه امشب به شوهرم گفتم آرزوشو باید به گور ببریم 😔😔

ان شاالله

خدانکنه این چه حرفیه

بهم خبر بده

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

منم بعد ۵ روز لکه قهوه ای کم امروز بی بی  چک زدم مثبت شد

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌