2777
2789
عنوان

سقط جنین

3516 بازدید | 119 پست

سلام.

من هفته چهاردهم بارداری هستم،توی غربالگری nt جنین 4.3 بود و آزمایش سل فری هم مشخص کرد که جنین مبتلا به سندروم ترنر (45 کروموزوم) هست.

دکتر گفته برای سقط باید آمینوسنتز هم انجام بدی و درصورت تایید و صدور مجوز از طرف پزشکی قانونی سقط میشه اما من شرایطش رو ندارم بیشتر از این هزینه کنم و وقت هم ندارم چون درصورتی که آمینوسنتز هم تایید کنه که مشخص نیست،فقط تا ماه چهارم مجوز میدن که زمانی نمونده واسم

خواهشاً خواهشاً اگه کسی توی اصفهان جایی رو می‌دونه که سقط انجام بدن و ازش مطمئنه بگید لطفاً

کاش سقط نکنی چون از ۱۰۰ ۹۰تاش اشتباه درمیاد همین دوستم میخواست مثل شما سقط کنه ولی برادرش نزاشت گفت خدا بهت داده ناشکری نکن اگه سقط کنی دیگه خواهری به اسم راحل ندارم اینم بخاطر داداشش ننداخت مایوس بود همش 

بچه الان ۵ سالشه از منو شما هم سالم تره 

ولی پسر عموی شوهرم زنش سقط کرد بعد اون بچه دار نشدن تا اینکه توبه کردن 

از کارشون الان یه دختر داره

کاش سقط نکنی چون از ۱۰۰ ۹۰تاش اشتباه درمیاد همین دوستم میخواست مثل شما سقط کنه ولی برادرش نزاشت گفت ...

عزیزم غربالگری درسته اشتباه زیاد میشه اما درمورد آزمایش سل فری دقت طبق گفته دکتر 99.9 درصد هست و دی ان ای جنین مشخص کرده که مشکل داره متاسفانه

من خودم به شدت دارم عذاب میکشم و همش دارم اشک میریزم اما نمی تونم اجازه بدم بچه با این مشکل به دنیا بیاد و یه عمر عذاب بکشه 😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم غربالگری درسته اشتباه زیاد میشه اما درمورد آزمایش سل فری دقت طبق گفته دکتر 99.9 درصد هست و دی ...

عزیزم هرجور شده اقدام کن از یکی قرض کن کاش قبل سل فری یه دفعه واسه آمنیو اقدام میکردی

کاش سقط نکنی چون از ۱۰۰ ۹۰تاش اشتباه درمیاد همین دوستم میخواست مثل شما سقط کنه ولی برادرش نزاشت گفت ...

حالا اگه واقعا بچه اش سندروم داون بود شما می ری کمکش بزرگش کنی!!!!؟؟؟؟  یه روزش رو هم نمی تونی تحمل کنی!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
حالا اگه واقعا بچه اش سندروم داون بود شما می ری کمکش بزرگش کنی!!!!؟؟؟؟  یه روزش رو هم نمی تونی ...

واقعا دیگه علم اومده کمک کنه که بچه های مشکل دار به دنیا نیان بخوان با زجر زندگی کنن

عزیزم هرجور شده اقدام کن از یکی قرض کن کاش قبل سل فری یه دفعه واسه آمنیو اقدام میکردی

نظر دکترم این بود که سل فری انجام بدم و الان برای مجوز سقط آمینوسنتز هم احتیاجه 😔😔😔

به جز مشکل هزینه مشکل زمان هم دارم چون جواب آمینوسنتز طول می‌کشه منم الان هفته چهاردهم هستم و فقط تا ماه چهارم مجوز میدن البته اگه بدن

عزیزم غربالگری درسته اشتباه زیاد میشه اما درمورد آزمایش سل فری دقت طبق گفته دکتر 99.9 درصد هست و دی ...

استارتر اگه مطمئنی سریع سقطش کن هر چی زمان بگذره بزرگتر می سه و سقطش سخت تره!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

انشالله خدا بهترین انتخاب رو برات رقم بزنه اگه امینو گفت سالمه باز ادم تو شک میفته دکترا هم عجب ادمو الاف میکنن ماماها تو هر شهری میندازن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
نظر دکترم این بود که سل فری انجام بدم و الان برای مجوز سقط آمینوسنتز هم احتیاجه 😔😔😔 به جز مشکل ه ...

تا هفته ۲۰مجوز میدن جواب آمنیو هم درخواست بدین سریعتر از موعد آماده میکنن شما فرصت داری از خانوادت بخواه کمک کنن سریع برو

دختره بچت?

سندروم ترنر واسه دختراس

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
استارتر اگه مطمئنی سریع سقطش کن هر چی زمان بگذره بزرگتر می سه و سقطش سخت تره!!!

با توجه به دقت سل فری میشه گفت کاملا مطمئنم،البته من مشکل بارداری داشتم و دکتر آمپول تزریق کرد برای بزرگ شدن تخمک و ظاهراً همون عامل این مشکله 😔😔😔

بله می‌دونم سخت تر میشه اما نمی‌دونم کجا و چطوری سقط کنم که بهم آسیب نرسونن 

عزیزم خوب میکنی اگ بچہ مشکل دار ب دنیا بیاد نگاہ ھای جامعہ بدتر اذیتش میکنہ 

ناراحت شدم برات عزیزم

من اصفھانم اما نمیدونم کجا انجام میدن

برو پیش دکتر من ببین نظرش چیہ