2777
2789
عنوان

گرفتگی صدای کودک ۷ ماهه

7901 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

دخترم ۷ ماهشه و از دیروز بدجور صداش گرفته بردمش دکتر گفت سرما نخورده 

آبریزش بینی و تب هم نداره ، نمیدونم ب چیزی آلرژی داره یانه 

کسانی بودن با این وضعیت روبرو باشه بچشون 

کمکم کنه چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آلرژی مطمئن شو، من بچم به رب و گوجه آلرژی داشت و این مدلی میشد تا چند روز

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
ن خروپف نداره

خر و پف نه مثل بزرگترها و با شدت، منظورم اینه که مثلاً قبلاً توی خواب نفسش صدا نداشت، ولی الآن نفس کشیدنش توی خواب صدا بده. 

یه کاری کن، روی گلوی خودت دست بکش، روی گلوی بچه هم دست بکش، ببین برجستگی غیرعادی حس نمیکنی؟ با گلوی خودت مقایسه کنی، میتونی متوجه بشی. 

من حدس میزنم چیزی توی گلوش مونده. 

پسر من یک سالش که بود اینطوری شد. هر چی بردم دکتر خوب نشد، گفتن به بوی دود و ادکلن و ... حساسیت داره، دور از جون بچه شما افتاد به تب و اسهال و استفراغ و کشید به بیمارستان... آخرش خواهرم گفت بریم پیش تُل‌گیر. یه تیکه غضروف مرغ از توی گلوش دراومد که عین یه فیلم از جلوی چشمم گذشت کِی این اتفاق افتاده! اونجا بود که باورم شد این مسئله تل شدن و تل‌گیری واقعیت داره. همین که اون یه تیکه غضروف از گلوش در اومد، به فاصله پنج دقیقه بچه‌م حالش بهتر شد. 

نگران نباشید احتمال بیماری هایی مثل نرمی لوزه و آلرژی کم هستش
اگر این گرفتگی صدا با تنفس نامنظم همراه نباشه خیلی نگران کننده نیست.

برای آزمایش بالینی به متخصص اطفال مراجعه کنید خیلی بهتره.

خر و پف نه مثل بزرگترها و با شدت، منظورم اینه که مثلاً قبلاً توی خواب نفسش صدا نداشت، ولی الآن نفس ک ...

سلام عزیزم شما کجا بردی تلش رو گرفتن خواهش میکنم راهنماییم کنید

سلام خانومی هستید لطفا 

من پسرم پنج ماهشه چند روزه صداشذگرفته و زبر شده 

هیچ علامتی از سرماخوردگی تب ابریزش و ... نداره 

اصلا برام خیلی عجیبه ، برای کوچولوی شما دلیلش چی بود این مساله؟