2777
2789
عنوان

غم عالم تو دلم نشسته

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 22 پست

عزیزم آرامش دلتو حفظ کن

دنیا که با طلاق به آخر نمیرسه

بله هرجدایی سخته...سخته چون انسانی و احساس داری

اما میگذره و هرغمی روزی تموم میشه دلتو بسپر دست خدا که خالق خودت و همین احساسته

و از شوهر و خانواده شوهرت یا بگذر یا گذر کن

سعی کن بی تفاوت باشی و فقط به خودت تکیه کنی و پاهاتو قوی بساز که بتونی سرپای خودت وایسی و زندگی تو ادامه بدی

باور کن با جدایی دنیای تو تموم نمیشه.تا زنده هستی باید به بهترین نحو زندگی کنی

درسته زن هستی اما میتونی زنانه قوی باشی قوی تر از هر مردی

خدا لعنت کنه خانواده شوهرایی ک زندگی پسرشونو بهم میزنن ایشالا ب خاک سیاه بشینن

عزیزه من نیازی به لعنت فرستادن نیست شوهرت میتونه به حرف خانوادش گوش نکنه 

پس اگر گوش کرد تو نمی تونی فکرشو عوض کنی یا باید کنار بیای یا جدابشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزه من نیازی به لعنت فرستادن نیست شوهرت میتونه به حرف خانوادش گوش نکنه  پس اگر گوش کرد تو نم ...

اره قبول دارم پسر خودش باید خوب باشه و ب حرف کسی گوش نده ولی خب متاسفانه بعضیا دهن بین هستن و زود تحت تاثیر حرف مادرشون قرار میگیرن من ک فقط لعنت میفرستم 

پسرام دنیام💖

عزیزم آرامش دلتو حفظ کن دنیا که با طلاق به آخر نمیرسه بله هرجدایی سخته...سخته چون انسانی و احساس د ...

ممنونم از اين قوت قلبي كه ميدين.. من كه هنوز از درگاه خدا نااميد نشدم.. فقط عجله دارم واسه اينكه خدا بهترين حكم رو صادر كنه...

بنام خداوند بخشنده مهربان
عزیزم آرامش دلتو حفظ کن دنیا که با طلاق به آخر نمیرسه بله هرجدایی سخته...سخته چون انسانی و احساس د ...

عزيزم بعد از يكسال به حرفت رسيدم.. با طلاق دنيام به آخر نرسيد..اوايل طلاق و روزهاي تنهايي خيلي سخت گذشت و به مرور خودمو پيدا كردم..فهميدم دنيا هنوز قشنگيهاي خودشو داره.. زيبايي صورتم برگشت، وزنايي كه كم كردم همه برگشت، از قبل هم بهتر شدم جوري كه تو محيط كارم خيلي تو چشم ميام، محل كارم البته عوض شد،آدماي جديد سر راهم قرار گرفت، خواستگار پيدا شد، بركت و روزي  به زندگيم سرازير شد،، حتي شوهرم برگشت و با غرور جواب منفي بهش دادم و از زندگيم و دلم حذفش كردم.. آرامش بر زندگيم حاكمه.. كلي پول پس انداز كردم، مستقل شدم..واسه خودم طلا خريدم .. و الان ميفهمم خدا خيلي دوسم داشته،، و جالبه اون آدم از زندگيش خيري نديده،، و ورشكست شد ..خواهر شوهرم نامزدش بعد  از ٣سال رابطه رهاش كرد و افسرده شده..مادر شوهرم مريض گوشه خونه افتاده..و همسرم درگير كاراي دادگاهي شد وپولاشو خوردن..و خدا چنان تلافي كرده كه فكر نكنم حالا حالاها سر و سامون  بگيرن.. ان الله لا يخلف الميعاد .. 

بنام خداوند بخشنده مهربان