2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا بانک نه شیفت شب دارن،نه توی محیط آلوده هستن هم حقوق و مزایاشون قطعا بالاتره ولی متاسفانه استخدامش سخت تر از بیمارستانه

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
به نظرتون کار بانک خیلی سخت نیست؟ استرسش چطور؟

نه بابا چه سختی،به نظرم نسبت ب حقوق و مزایاش میارزه

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
قطعا بانک نه شیفت شب دارن،نه توی محیط آلوده هستن هم حقوق و مزایاشون قطعا بالاتره ولی متاسفانه استخدا ...

اگه هردو این موقعیت ها رو همزمان داشتین چیکار میکردین؟ من از استرس و ریسک بانک میترسم

اگه هردو این موقعیت ها رو همزمان داشتین چیکار میکردین؟ من از استرس و ریسک بانک میترسم

من قطعا میرفتم بانک،از چه استرسی میترسی آخخ؟!!!!بانکه زندان ک نیس😂

از اینکه هرروز پول کم بیارم، بار مسئولیت روی دوشم باشه

خب دیگ اون ب تمرکزت بستگی داره ولی نه بابا چیزی نمیشه،اگ واقعا سرایط دوتاشو داری بانک بهتره خیلیم بهتره

خب دیگ اون ب تمرکزت بستگی داره ولی نه بابا چیزی نمیشه،اگ واقعا سرایط دوتاشو داری بانک بهتره خیلیم به ...

ممنون از راهنماییتون

ولی در کل به نظر شما منشی بودن توی بیمارستان از نظر موقعیت اجتماعی و کلاس کاری چطوره؟ خیلی پایینه؟

هردو پاسخگویی وخدماتیه .بایدخیلی ادم حوصله داروصبوری باشی .مخصوصابانک بایدتوضیح بدی به مشتری قانعش کنی و...

بیمارستان هم که باید دل گنده باشی تحمل دیدن مریض درک حال مریض 

خلاصه همش حوصله میخادواعصاب اروم

به آرزوهام قول رسیدن دادم😉
ممنون از راهنماییتون ولی در کل به نظر شما منشی بودن توی بیمارستان از نظر موقعیت اجتماعی و کلاس کاری ...

به نظرم خیلی پرستیژ کاری نداره،