2777
2789
عنوان

به محبتتون خیلی نیاز دارم 🙏🏻😔

445 بازدید | 13 پست

سلام دوستان فکر کنم دیگه اکثرا میدونید مشکلم چیه و تو تاپیک قبلیم گفتم ولی بازم خلاصه میگم چون برای وقتتون ارزش قائلم🌹یه آقا پسری ک من خیلی هم دوسش دارم و باهم درارتباط بودیم قصد خواستگاری از منو داره اما مادر و برادرم (پدرم فوت کرده)هم تهدیدش کردن هم اینکه ناسزا بهش گفتن و ایشون باز هم عقب نکشیده و به هر دری میزنه تا یه راهی پیدا کنه واس اینکه راهش بدن ما از هم دور هستیم ولی تونست به زووور یه قرار ک چندین  بار کنسلش کردن با پسرعمه من بذاره همین جمعه 

تلفنی پسرعمم بهش گفت که خانوادش راضی نیستن و‌من هرکاری کنم بی فایدس اما اون گفت من مایلم شمارو ببینم چون خانواده اون حق دارن منو رد کنن اما من حق ندارم دست بکشم 

توروخدااا هرکی هر دعایی از دستش بر میاد هر صلواتی هر سوره ای هرچییی باشه راضیم واسه من بخونه خودم خیییلی چله گرفتم و دعا خوندم ازتون عاجزانه کمک میخوام 😔😞🙏🏻الانم صدای اذان پیچید تو‌اهواز 😔🙏🏻

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
چرا راضی نیستن؟ دلیلشون. شرایط پسره چیه

مین دوره نمیشناسیم میگن نمیدونیم کجا بزرگ شده و سر چه سفره ای 

تو فامیل ما مرسومه با آشنا ازدواج کنیم 

خییییلی هم پولدار نیس اما شغل ثابت داره و بیمه پس انداز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا رو انجام بده عزیزم ، نتیجه می بینی :

برای راضی شدن خانواده برای ازدواج :
روزی ۱۰۸ مرتبه ذکر (یا آخر ) بگویید به نیت اینکه خانواده طرف یا خانواده خودتان راضی به ازدواج شوند.
ذکر الصّمد هم زیاد تکرار کنید

برای آسانی ازدواج :
سوره ء طه را بنويسید و بشويید و آب آن را بر صورت خود بريزید .

🚩🚩 سختی های زندگی به من یاد داد بی اهمیت ترین چیز توی مسیر زندگی حرف ِ مردمه . . . 🚩🚩
اینا رو انجام بده عزیزم ، نتیجه می بینی : برای راضی شدن خانواده برای ازدواج : روزی ۱۰۸ مرتبه ذکر ...

مرسی عزیزم ممنونم🙏🏻😔

عزیزم شاید این ازدواج ب صلاحت نباشه بهتره ب حرف خانوادت گوش بدی

شما درست میگی ولی بی منطق دارن رد میکنن بخدا دختر ناسازگاری نیستم من هرکیو رد کردننه نیوردم ولی الان بخدا بی منطق دارن نه میگن

خیلی به درگاهش دعا کردم 😔

ببین یکی رو میشناختم شرایطش مثل شما بود الان دو تا فرزند دارند ماشاالله ... اگر خدا صلاح بدونه این وصلت رو بی شک جواب دعاهات داده میشه... قرآن فجر بعد از اذان صبح رو فراموش نکن 

ببین یکی رو میشناختم شرایطش مثل شما بود الان دو تا فرزند دارند ماشاالله ... اگر خدا صلاح بدونه این و ...

بعد ادان صبح میخونم اما فجر چیه متوجه نمیشم