2821
2789
عنوان

چی گذشت تا گذشت🙂🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 30195 بازدید | 7264 پست
جدی جدی یا شوخی شوخی صب کنید اهههه

منم دعوا كردن  بهم گفتن ترشيده

پريا بود ديد چطورى باهام رفتار كردن  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
منم دعوا كردن   بهم گفتن ترشيده پريا بود ديد چطورى باهام رفتار كردن    

دعوای اون ور واقعیع😶😶😶😶😶😶

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخ قربونت چطوری

خدا نكنه جگروووو♥️

خوبم فدات تو چطورى؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
دعوای اون ور واقعیع😶😶😶😶😶😶

بيشور منم جدى دعوا كردن  

كجاس منم صدا بزن بيام دعوا😐

بيشور منم جدى دعوا كردن     كجاس منم صدا بزن بيام دعوا😐

بیا تاپیک نگار 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اون یدونه عاشقته باور کن 😶

نميخوام😕

امضای من دلیه    

اول كع سره منو بخوره

بعدم اينكه مگع من تو قلب و دلت نيستم؟؟؟كع ميگى امضات دليه

يعنى جايى تو امضات ندارم

نمیخوایش ؟؟؟    

من تورو ميخوام تورو ميخوام

اونارو نميخوام

نفسم تويى تو ميدونى هوا رو نميخوام😄❤️

از كامران هومن😐

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز