2821
2789
عنوان

چی گذشت تا گذشت🙂🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 30195 بازدید | 7264 پست
جدی جدی یا شوخی شوخی صب کنید اهههه

منم دعوا كردن  بهم گفتن ترشيده

پريا بود ديد چطورى باهام رفتار كردن  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
منم دعوا كردن   بهم گفتن ترشيده پريا بود ديد چطورى باهام رفتار كردن    

دعوای اون ور واقعیع😶😶😶😶😶😶

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اخ قربونت چطوری

خدا نكنه جگروووو♥️

خوبم فدات تو چطورى؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
دعوای اون ور واقعیع😶😶😶😶😶😶

بيشور منم جدى دعوا كردن  

كجاس منم صدا بزن بيام دعوا😐

بيشور منم جدى دعوا كردن     كجاس منم صدا بزن بيام دعوا😐

بیا تاپیک نگار 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اون یدونه عاشقته باور کن 😶

نميخوام😕

امضای من دلیه    

اول كع سره منو بخوره

بعدم اينكه مگع من تو قلب و دلت نيستم؟؟؟كع ميگى امضات دليه

يعنى جايى تو امضات ندارم

نمیخوایش ؟؟؟    

من تورو ميخوام تورو ميخوام

اونارو نميخوام

نفسم تويى تو ميدونى هوا رو نميخوام😄❤️

از كامران هومن😐

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز