2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 67 پست

من باشم تحمل نمیکنم شوهر منم اینجوری هست به من تبریک نمیگه   البته به اونا نمیگه اما کیف پولشون بود تا داشت زنگ میزدن ازش میگرفتن

وقتی عصبانی میشم یه احمق تمام عیار میشم و عقلم تعطیل میشه 😂😂 زود آروم میشم و  زود هم اعتماد میکنم با اینکه میدونم اشتباهه،  از یه سوراخ بارها گزیده میشم تا چنان دردم بیاد که تا ۷ آسمان آه و ناله ام برود ،،،،،، و اما نی نی سایت بهترین دوستم هست  از سال ۹۶ اینجام درد و دل میکنم و درد ودل میشنوم تایپ خنده و شاد و پر انرژی دوست دارم وقتیکه حال دلم خوب باشه ، بدترین حرفم بهم بزنی اسم کاربریت یادم می ره پس ناراحتم نکنید 😂😂😂😂😂😂😂😂
من فکر میکردم من حساسم ولی وقتی دیشب دست خالی اومد و همه دوست و فامیل وضعیت میذاشتن سوپرایزای شوهرا ...

شما حساس نیستی ایشون بلد نیست وظیفه مرد بودنشو ب جا بیاره و من اگ جای خواهرش بودم بهش یاداوری میکردم ک ب خانمت تبریک گفتی یا ن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بهش گفتم ولی اهمیت نمیده اگه واسه من نمیخره واسه خواهرشم نکنه با اینکه میدونه من عاشق هدیه گ ...

ولش کن برات مهم نباشه اعصاب و سلامتی شما مهم تر ایت وقتی همه کار کردی فایده نداشت تو هم بی خیال باش

چقدر ریلکسی آبجی به قران من باشم زندگی رو براش جهنم میکنم دعوا راه میندازم که چطور به آبجیت بلدی تبریک بگی به من میرسه لال میشی؟؟؟؟؟؟ توهم از این پس خوب حسابشو برس چیزی گفت بگو بلد نیستم  

انقدر مظلوم نباش

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
من باشم تحمل نمیکنم شوهر منم اینجوری هست به من تبریک نمیگه   البته به اونا نمیگه اما کیف پولشون ...

خب شما چیکار کردین

اینم دقیقا همینه همه چیزشو واسه خواهرش میخواد

حتی خونه داشت خودمون مستاجر بودیم خونه رو داده بود خواهرش نشست خودمون ماهی ۲ تومن اجاره میدادیم

تا دیگه پارسال پول شوهرمو بردن مجبور شد بیاد تو خونه خودش بشینه اونم کلی سود رسوند به خواهرش

الانم همیشه میگه خونه بنام منه ولی مال خواهرمه من هیچی ندارم

کلا هرچی داره واسه خواهرش میخواد

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

میتونی  کارایی کنی ک تا حد زیادی مؤثره اول اینکه هروقت اینجور مواقع میخواد برای خواهرش هدیه بخره بگو منم همرات میام دلم میخواد با هم براش هدیه بخریم، منم نظر بدم بدون اینکه حسادت و اینا داشته باشی، دوم اینکه با مناسبت و بی مناسبت برای گل یا کادو بخری، تا متوجه بشه چقدر با دریافت هدیه خوشحال میشه، امتحان کن 

با گریه و اینا ک مشکلی حل نمیشه هرچند تحمل این اوضاع خیلی سخته 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
شما حساس نیستی ایشون بلد نیست وظیفه مرد بودنشو ب جا بیاره و من اگ جای خواهرش بودم بهش یاداوری میکردم ...

اتفاقا رابطه من با خواهرش خیلی خوبه باهاش مشکلی ندارم

ولی خب اونم اصلا براش مهم نیست و فکر منفعت خودشه و تا حالا یبارم نگفته که پس زنت چی 

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
اتفاقا رابطه من با خواهرش خیلی خوبه باهاش مشکلی ندارم ولی خب اونم اصلا براش مهم نیست و فکر منفعت ...

انشالله خوب باش همیشه درستش همینه 

مشکل از شوهرتع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

توهم کارشو تلافی کن 

اتفاقا من اینقد بدبختم واسش همیشه هدیه میخرم میگم شاید بخودش بیاد ولی هیچ فایده ای نداشته

حتی باهاش دعوای بدم کردم ولی فایده نداره

ولش کن برات مهم نباشه اعصاب و سلامتی شما مهم تر ایت وقتی همه کار کردی فایده نداشت تو هم بی خیال باش

خیلی دوس دارم بی اهمیت باشم ولی نمیتونم و بلد نیستم کنترل کنم 

اینقد حرص حوردم تو این سه سال که  با اینکه همیشه غذا میخورم ۱۰ کیلو کم کردم شدم ۴۸ کیلو 

تمام جونم استرسه 

توهم براش کادو نخر.روز زن شد پول بگیر ازش برا خودت کادو بزرگ بخر گل بخر برا خودت.برا خودت ارزش قایل ...

هروقت خودش دوست داشته باشه پول میده 

ولی من تا الان همیشه براش کادو خریدم هربار برم خوزستان براش کلی چیز میخرم همش بیادشم دلم نمیاد براش چیزی نخرم

حتی تو خرید مواد غذایی هم اولویتمو به اون میدم