2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 67 پست
دقیقا همینه عزیزدلم ولی چه فایده بقول شما حالا چه ارزشی داره مهم اینه که موقع خوشی ها شوهرامن خوشیش ...

عزیزم ممنونم ایشاالله شوهر شما هم قدردان شما باشن  و زود به عقل بیاد اینا همه شون به روزی متوجه اشتباه شون و حضور زن در زندگی میشن ایشاالله شوهر شما زود متوجه بشه 🙏🙏🙏 کاش شوهرم دوباره کسب و کارش میگرفت مهم نبود چیکار مبکنن باور کن خیلی زیر فشارم خیلی بد هست از بلندی بیفتی پایین نفس کشیدن سخت میشه 

وقتی عصبانی میشم یه احمق تمام عیار میشم و عقلم تعطیل میشه 😂😂 زود آروم میشم و  زود هم اعتماد میکنم با اینکه میدونم اشتباهه،  از یه سوراخ بارها گزیده میشم تا چنان دردم بیاد که تا ۷ آسمان آه و ناله ام برود ،،،،،، و اما نی نی سایت بهترین دوستم هست  از سال ۹۶ اینجام درد و دل میکنم و درد ودل میشنوم تایپ خنده و شاد و پر انرژی دوست دارم وقتیکه حال دلم خوب باشه ، بدترین حرفم بهم بزنی اسم کاربریت یادم می ره پس ناراحتم نکنید 😂😂😂😂😂😂😂😂
زن دداشتنون هم کار درستی نکرده این سوال کرده اصلا شاید شوهرتون روش نشده بگه زنم بیشتر دوست دارم یا ب ...

عزیزدلم انشالله که همیشه با دلخوش و سلامتی کنار هم زندگی کنین

میدونم شوهرم دوسم داره

ولی الویت زندگیش خواهرشه تو هر زمینه حرف و خواسته های خواهرش خیلی خیلی براش مهمتره

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنونم ایشاالله شوهر شما هم قدردان شما باشن  و زود به عقل بیاد اینا همه شون به روزی متوجه ...

انشالله عزیزدلم

انشالله که درست میشه شرایط کاری همسرتون خدا بزرگه

درسته میفهمم چی میگید منم دقیقا سختی زیادی کشیدم بخاطر ورشکستگیش تازه یکم دوباره جون گرفتیم که بازم چندوقت پیش کلی ضرر داد

ولی خدا بزرگه انشالله درست میشه

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
انشالله شما و شوهرتون  هم هر روز مهر و محبتتون بهم بیشتر بشه

خیییییلی ممنونن فدات شم انشالله

بخدا هر کاری که فکر کنین کردم  ولی براش اهمیت نداره به هر زبونی گفتم ولی بازم هیچ من خیلی صبو ...

تو هم روز مرد بهش تبریک نگو جلوش زنگ بزن بابات و داداشت وعموت تبریک بگو بعدم بگو هدیتوو ن طلبتون

تو هم روز مرد بهش تبریک نگو جلوش زنگ بزن بابات و داداشت وعموت تبریک بگو بعدم بگو هدیتوو ن طلبتون

آره اتفاقا منم هیچ کاری واسش نمیکنم 

فردام ولنتاینه و روزم مرد نزدیکه اونم هیچی تدارک نمیبینم تبریکم نمیگم مثل خودش