2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 67 پست
خیلی دوس دارم بی اهمیت باشم ولی نمیتونم و بلد نیستم کنترل کنم  اینقد حرص حوردم تو این سه سال ک ...

مریص میشی من به خاطر کار حرص میخورم الان هر روز مریضم و با خودم میگم چه ارزشی داشت اصلا من باید خودم مهم باشه بی خیال دیگران تمرین کن 

انشالله خوب باش همیشه درستش همینه  مشکل از شوهرتع

دقیقا منم همیشه میگم مشکل شوهرمه حتی به خودشم گفتم تو باعث میشی من روی خواهرت حساس بشم بینمون فاصله بندازی ولی متاسفانه نمیفهمه بعد ادعاش میشه خیلی منطقیه و همه تلاشش واسه منه

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کارش زشته چرا فرق میزاره حتما قاطعانه باهاش برخورد کن

پس من حق دارم که ازش اینقد ناراحت باشم

من فکر میکردم من خیای بزرگش میکنم ولی هربار میگم ایندفعه دیگه جبران میکنه میبینم که نه

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
دقیقا منم همیشه میگم مشکل شوهرمه حتی به خودشم گفتم تو باعث میشی من روی خواهرت حساس بشم بینمون فاصله ...

جز ادعا هم چیزی ندارن قربونت 

بنظرم اهمیت نده و خودت ب خودت حال بدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

میتونی  کارایی کنی ک تا حد زیادی مؤثره اول اینکه هروقت اینجور مواقع میخواد برای خواهرش هدیه بخر ...

بیشتر مواقع خودش میخره بمن نمیگه

بعد من میفهمم 

یا بهش پول میده

یا مثلا وقتی خواهرش میاد تازه یادش میوفته منو ببره بیرون 

مثلا روز سه شنبه خواهرشو میاورد اینجا زنگ زد حاضر باش من نیم ساعت دیگه میرسم با خواهرم بریم بیرون 

که ترافیک بود و نشد بریم و بعدشم که خواهرش رفت دیگه منو نبرد

یعنی بیشتر به هوای خواهر بود تا من

جز ادعا هم چیزی ندارن قربونت  بنظرم اهمیت نده و خودت ب خودت حال بدع

متاسفانه من خیلی خنگم 

هربار میگم دیگه دارم واسش ولی دلم نمیاد و میگم گناه داره و همه جوره قید خواسته هامو میزنم میگم بهش فشار نیاد 

سلام، یه راه حل میگم ولی بهش فکر کن، اگه احساس کردی درسته انجام بده. الان که قراره خونواده تون بیان، اگه مثلا داداشتون میاد، باهاش هماهنگ کنید براتون یه هدیه بعنوان روز زن بیارن، حتی به نظرم اشکالی نداره بهشون بگید برای اینکه شوهرتون یاد بگیره دارید این کار رو میکنید. یا مثلا باباتون این هدیه رو بگیرن. 

و اگه تا ولن اینجا می مونن شما هم هدیه ولن برای داداشتون بخرید و به شوهرتون فقط تبریک بگید. یا اینکه اگه ولن شهر خودتون بودید هدیه برای داداش تون بخرید و بگید استوری کنن که هدیه از جانب شما بوده.

شاید شوهرتون به خودش بیاد. به نظرم اگه این کار رو شروع کردید برای عید و سالگرد ازدواج و تولد ادامه بدید تا جایی که جواب بگیرید. شده پول کادوها رو خودتون بدید که براتون بگیرن ولی این کار رو انجام بدید.

بیشتر مواقع خودش میخره بمن نمیگه بعد من میفهمم  یا بهش پول میده یا مثلا وقتی خواهرش میاد تاز ...

دلیل این همه صمیمیت چی میتونه باشه؟ از اول همینطور بودن؟ 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
متاسفانه من خیلی خنگم  هربار میگم دیگه دارم واسش ولی دلم نمیاد و میگم گناه داره و همه جوره قید ...

یکمم تو مراعات نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چقدر ریلکسی آبجی به قران من باشم زندگی رو براش جهنم میکنم دعوا راه میندازم که چطور به آبجیت بلدی تبر ...

من خیلی صبوررررم خیلی زیاد و همه چیزو تو خودم میریزم

ولی از این به بعد نه بهش تبریک میگم نه براش هدیه میخرم عین خودش میشم

بعد خواهرش واسه خودشیرینی واسه این هدیه میخره

جلوی من پزشم میده 

متاسفانه من خیلی خنگم  هربار میگم دیگه دارم واسش ولی دلم نمیاد و میگم گناه داره و همه جوره قید ...

عزیزم باور کن الکی نگفتن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

اگه از حقت دفاع نکنی و آدمش نکنی چند سال دیگه خدای نکرده بهت میگه خودت لیاقت نداشتی 

به خودت بها بده گلم خودتو باارزش جلوه بده 

خودتو تو خانوادت عزیز نشون بده .همش بگو مامانم زنگ زد گفت دلم برات ی ذره شده و بابام اینجور گفت و ....

مریص میشی من به خاطر کار حرص میخورم الان هر روز مریضم و با خودم میگم چه ارزشی داشت اصلا من باید خودم ...

اره دیگه الان شدم یه آدم استرسی و وسواس فکری 

جز ادعا هم چیزی ندارن قربونت  بنظرم اهمیت نده و خودت ب خودت حال بدع

دقیقا

سلام، یه راه حل میگم ولی بهش فکر کن، اگه احساس کردی درسته انجام بده. الان که قراره خونواده تون بیان، ...

سلام عزیزدلم

واقعا پیشنهاد خیلی خیلی خوبی بود حتما اینکارو میکنم

واقعا شاید اینجوری یکم خجالت بکشه

در صورتیکه این اتفاق هم افتاده همین چندوقت پیش داداشم اومده بود منو برد بازار شوش واسم کلی وسیله خرید ولی این کارش هیچ تاثیری نداشت 

فقط گفت یادت باشه واسه داداشت جبران کنیم

دلیل این همه صمیمیت چی میتونه باشه؟ از اول همینطور بودن؟

اینا ۱۶ سال پیش مادرشون فوت کرده

و پدرشون هم ۲۰ سال پیش طلاق و ازدواج مجدد داشته

و این خواهر و برادر با هم بزرگ شدن و بعبارتی تنها کس هم بودن 

دیگه اینقد بهم وابسته ن