2777
2789
عنوان

دلیل حذف نشدن تاپیک ها؟

162 بازدید | 25 پست

سلام ، خیلی برام سواله که چرا نمیتونیم تاپیک یا پستی رو که به اشتراک گزاشتیم حذف کنیم یا یکم بگزره نمیشه ویرایشش کرد 😶

خیلی وقتا  آدم دوست داره یک موضوعی که رو دلش سنگینی میکنه رو اینجا بگه بعدم با خیال راحت پاکش کنه نه این که اینه دق همیشه تو صفحش بمونه که 😐  

باید التماس کنان درخواست تعلیق بزنیم بگیم دعات میکنیم عوضش 

خدایی بنظرم یک حق طبیعیمونه حذف کردن تاپیک خودمون  بنظرم 😐 

دليلش ديكتاتور بودن عوامل سايته

از کره شمالی بدتر 😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مسخرس

دقیقا ، آدم مودش عوض میشه نمیخواد تو صفحش دیگه اون موضوعو که ناراحتش کرده ببینه 

من برا همین کم تاپیک میزارم  ، نشه حذفش کرد  بریم تاپیکای  دیگه بگیم اینو گزارش کنید دعاتون میکنم برای یک تاپیک این همه التماس کنیم چه فایده 

اصلا انگار حق طبیعیمونو از بقیه بخوایم اونم چی ، با گزارش زدن😐😐😐 

عزیزم اگ میشد حذف کرد شما الان شاهد تاپیک و پست های +18 بودی و محدودیت وجود نداشت 😑

خب اونا رو کاربران باید سریع پستو اکانتو گزارش بزنن

اینستا  و کلی  شبکه های دیگه هم این امکانو دارن مسئول مریض بودن بقیه که ما نباید باشیم 

عزیزم حرف شمام درسته ها ولی این که بعضیا میان سایت خالی بندی میکنن خیلی ها از روی تاپیکای قبلشون مچشونو میگیرن

مثلا طرف میاد اه وناله که فقط فقط رب گوجه تو یخچالم دارم بچه م داره ازگرسنگی گریه میکنه 

بعدمیری تاپیکای قبلشو میخونی رفته توی رستوران لاکچری سالگرد ازدواج گرفته

خیلی ها اینجوری دروغگوییشون لو رفته

بنظرم اینش خوبه که خالی بندی نکنن و دل یه عده نسوزه