دوستان من بار اول که چسبشو باز کردم بینیم مشکل نداش بعد خودم چسب زدم الان سمت راست روی پره بینیم یه فرورفتگی به وجود اومده به نظرتون به حاطر اینکه اشتباه چسب زدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم من یک ماه عمل کردم دقیقا همین جور شدن ،شما الان چی کار کردی درست شد یا چی ؟
سلام گل میخواستم بدونم مشکل فرو رفتگی بینتون چیکار کردین من یکماه جراحی شدم یکی از پره ها فرو رفتگی داره کنارش خط افتاده میترسم عمیق تر هم بشه چسب پایین برداشتم پنبه گذاشتم
سلام عزیزم عزیزم چند وقت بعد فرورفتگی پره بینی تون درست شد؟! منم دو ماهه عمل کردم بعد اینکه ...
سلام خوب هستین ببخشید من تازه عمل کردم بیست وپنج خرداد کنار یکی از پره های بینیم فرو رفتگی داره شرایطم مثل شماس میشه به هم کمک کنیم تا مشکلمون رفع بشه من الان چسپ زیر بینیمو برداشتم از دیشب پنبه هم گذاشتم تا بیاد بالا ی جا خوندم که روش پماد ترمیم هم بزنی خوبه دکتر من تشریف بردن تعطیلات خیلی ناراحتم چون فرو رفتگیش ی خط هم انداخته میترسم عمیق بشه ممنون میشم جوابمو بدید ☹️