2777
2789
عنوان

سمت یکی از پرهای بینیم فرورفتگی به وجود اومده بعد عمل چیکار کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 12204 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من یک ماه عمل کردم دقیقا همین جور شدن ،شما الان چی کار کردی درست شد یا چی ؟

سلام گل میخواستم بدونم مشکل فرو رفتگی بینتون چیکار کردین من یکماه جراحی شدم یکی از پره ها فرو رفتگی داره کنارش خط افتاده میترسم عمیق تر هم بشه چسب پایین برداشتم پنبه گذاشتم

سلام عزیزم  عزیزم چند وقت بعد فرورفتگی پره بینی تون درست شد؟! منم دو ماهه عمل کردم بعد اینکه ...

سلام خوب هستین ببخشید من تازه عمل کردم بیست وپنج خرداد کنار یکی از پره های بینیم فرو رفتگی داره شرایطم مثل شماس میشه به هم کمک کنیم تا مشکلمون رفع بشه من الان چسپ زیر بینیمو برداشتم از دیشب پنبه هم گذاشتم تا بیاد بالا ی جا خوندم که روش پماد ترمیم هم بزنی خوبه دکتر من تشریف بردن تعطیلات خیلی ناراحتم چون فرو رفتگیش ی خط هم انداخته میترسم عمیق بشه ممنون میشم جوابمو بدید ☹️