2777
2789
عنوان

سمت یکی از پرهای بینیم فرورفتگی به وجود اومده بعد عمل چیکار کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 12204 بازدید | 62 پست
نه فرورفتگیش در حد یه خطه کل پرم نیس

هنوز ورم داره بینیت خیلی تغییر میکنه نمیشه قضاوت کرد.چسب فرم بینی رو عوض نمیکنه فقط به اینکه زودتر ورم بخوابه کمک میکنه

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترتون کی بوده؟ ولی اگ امکان داره خودتون چسب نزنید بد چسب زدن میتونه یکی از علتاش باشه

دکتر باعزت اخه شهرستانم نمیتونم برم پیش دکتر روز ا ل اینطور نبودا حالا اینجور شده

کورتون زدی؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
هی خدا نباشه عمل بینیو سوراخای بینی منم هر کدوم یه مدلیه یکیش گرده یکیش باریکه یکیش بالاست یکیش پای ...

سوراخای بینی ک با عمل سرپایی قرینه میکنن

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
نه اخه تازه عمل کردم

پس بخاطر ورم هست

کورتون نزن ک بعد ی مدت فرورفتگی ایجاد میکنه

برو حتما بهش بگو با پنبه یا عمل سرپایی درست میکنن اسم دکترتونو نگفتید☹

دکتر ده بزرگی شیراز

رفتم متاسفانه برخوردشون افتضااااح

و گفتن من اصلا سوراخ بینی برام نیست

و ترمیم نمیکنم