2777
2789

من الان روز ۲۵ سیکلمم 

سیکلمم ۳۴ روزه است

اما چون لتروزول مصرف کردم

روز ۱۰ تخمک گذاری داشتم 

الان چهارپنج روزه هرچی بی بی میزنم هاله میندازه ولی پرنگ نمیشه

اون روزای اول بعد چند ساعت مینداخت

اما چندروزه بلافاصله هاله میندازه

اما پررنگ نمیشه

با دوتا مارک دیگم امتحان کردم

بلافاصله هاله خیلی خیلی خیلی محو میندازه

اما چرا پر رنگ نمیشه؟ 

یعنی حامله نیستم؟ 

😊کاربر خیلی قدیمی هستم.. با پروفایل جدید اومدم😊...حسین جان❤ارباب جان❤ به دو عالم نمیدمت آقا❤....اللهم عجل لولیک الفرج 👈 بگو آمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم زود تست زدی نه؟؟؟

منم چندروزه دیوونه شدم با بی بی چکا....

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
عکس تست رو ببینم 

عزیزم تو عکس زیاد مشخص نیست 

مگر خیلی به زور ببینی 

لما هاله اش خارج از واقعیت کاملا مشخصه اما محوه اصلا پررنگ نیست

😊کاربر خیلی قدیمی هستم.. با پروفایل جدید اومدم😊...حسین جان❤ارباب جان❤ به دو عالم نمیدمت آقا❤....اللهم عجل لولیک الفرج 👈 بگو آمین
فکر کنم زود تست زدی نه؟؟؟ منم چندروزه دیوونه شدم با بی بی چکا....

چرااا آخه صبر کنین از موعودت بگذره بعدش بزنین چرا پیشواز میرین . من 12 روز از موعودم گذشته 2تا زدم مثبت شد

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
فکر کنم زود تست زدی نه؟؟؟ منم چندروزه دیوونه شدم با بی بی چکا....

اخه سر بارداری اولم ۱۰ روز بعد نزدیکی بی بی کاملا هاله انداخت و هرروزم پررنگ شد

الان ۱۵ ۱۶ روز گذشته از اقدامم 

ولی هاله اش پررنگ نمیشه چرا؟ 

چرااا آخه صبر کنین از موعودت بگذره بعدش بزنین چرا پیشواز میرین . من 12 روز از موعودم گذشته 2تا زدم م ...

اخه من ۱۰ سیکلم اقدام کردم

یعنی میشه انقدرررر طول بکشه؟  

ببین اگه روز۱۴ام آمپول hcgزدی نهایتا تا ۱۸روزبعدش باید پریود شی اگه نشدی بی بی بزن....

نه امپول نزدم عزیزم

عزیزم کاری نداره اگ تست دادی بلافاصله اول خط اولی میزنه و بعد دومی همزمان 

عزیزجان سوال اصلا چیز دیگه است! 

وگرنه گار با بی بی چک و بلدیم

چرااا آخه صبر کنین از موعودت بگذره بعدش بزنین چرا پیشواز میرین . من 12 روز از موعودم گذشته 2تا زدم م ...

سه روز گذشته از موعدم...

اگه تاپیک آخرمو ببینید عکس بی بی چک هامم گذاشتم...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
سه روز گذشته از موعدم... اگه تاپیک آخرمو ببینید عکس بی بی چک هامم گذاشتم...

من تا موعدم خیلی مونده

ولی از اقدامم هم خیلی گذشته

چرا هاله میفته ولی پررنگ نمیشه؟