2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هرسال هرکادویی ک براش بخرم حتماااا حتمااا ی لباس خواب خوشگلم برای خودم میخرم شوهرجان بجای خوشحال ...

افرینننننننن همینه دقیقااااا

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
عاشقتم 😂😂😂😂

فدات بشم نوش جان

تورو خدا انجامش بدیددددد

لامصب خیلی قشنگه 

شوهر بیچاره روانی میشه بخدا 

یه کم جای غر غر ازین کارا کنید 🥰🥰🥰🥰🥰

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
خیلی دلم میخواست ولی نمیتونم

چراااا

خب بزار  روز مرد یا تولدش 

اگه بچه دارید 

بچتو بفرست پیش مادر شوهرت یا مادرت

یه شب باهم باشید بعد برید دنبالش 

همین بردن به محل کارش اگه جنبه داره بهتره مردا اینجور چیزا رو بیشتر دوست دارن

یکم غیرتیه تاحالا این کارو انجام ندادم ببینم واکنش چیه ،،اما اگه بفرستم مطمئنم اول میگه ممنون،بعد میگه خانم این لوس بازیا چیه دراوردی  

چراااا خب بزار  روز مرد یا تولدش  اگه بچه دارید  بچتو بفرست پیش مادر شوهرت یا مادر ...

نه بچه ندارم چون اختیار اینو ندارم که خودم برم بیرون خرید کنم شوهرمو سوپرایز کنم باید به اون بگم اون بخره اینجوری هم من خوشم نمیاد

نه بچه ندارم چون اختیار اینو ندارم که خودم برم بیرون خرید کنم شوهرمو سوپرایز کنم باید به اون بگم اون ...

خب خودت از قبل بگو آرد و شیر و این چیزا بخره

بعد خودت خونه درست کن 

یه کیک ساده باشه 

یا یه شام خوشمزه حتی با تزیین متفاوت 

و خودت آرایش کن و لباس خوشگل بپوش و رو میز یه نوشته بزار عشقم کادوت تو اتاق خوابه 

ببین راه زیاده 

باید دنبالش باشی