پازاری مدیر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1466 عنوان شنبه تولدت شوهرمه بنظرتون؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 59 پست دوستان وقتتون بخیر،شنبه تولدت شوهرمه بنظرتون چجوری سورپرایزش کنم؟ 1399/11/16 | 02:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 عزیزم این خودش همینجوری داغه وای بحال اون روز ک این کارارو انجام بدم ،میدونی شخصیتش یکم جدیه ... اشکال ندارهههههههه مطمئن باش خوشش میاد هر چقدرم جدی باشه جلو تو وا میره من مطمئنم میشه انجامش بدیییییییی لدفن لدفن لدفننننن 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
پازاری مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1466 اشکال ندارهههههههه مطمئن باش خوشش میاد هر چقدرم جدی باشه جلو تو وا میره من مطمئنم ... فدات شم عزیزم،تو برنامه هام قرارش میدم عروسک
18paridaryayi عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2680 خب خودت از قبل بگو آرد و شیر و این چیزا بخره بعد خودت خونه درست کن یه کیک ساده باشه ی ... راس میگی 💜❤️انشاالله بمونه خونه خودمون
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 فدات شم عزیزم،تو برنامه هام قرارش میدم عروسک مرسیییییییییی وای چقدر خوشحال شدمممممممطمئن باش خیلی سوپرایز میشه اونطوری که گفتی مزاجش گرمه خداروشکر 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 راس میگی 💜❤️ انشاالله بمونه خونه خودمون ایشالاااااا🥰🥰🥰🥰🥰🥰 نامزدید الان ؟؟؟ 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
پازاری مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1466 مرسیییییییییی وای چقدر خوشحال شدمممممم مطمئن باش خیلی سوپرایز میشه اونطوری که گفتی مزاجش گرم ... بله عزیزم
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 بله عزیزم بوسس بوووس😍😍😍 خوشبخت بشید مهربوووون 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
پازاری مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1466 بوسس بوووس😍😍😍 خوشبخت بشید مهربوووون همچنین شما جانم
0679 عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 444 یکم غیرتیه تاحالا این کارو انجام ندادم ببینم واکنش چیه ،،اما اگه بفرستم مطمئنم اول میگه ممنون،بعد می ... همون دیگه بخاطر همین پرسیدم جنبه داره یا ن اخه غیرتی باشه هم البته تو که نمیخوای بری میخوای بفرستی
18paridaryayi عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2680 ایشالاااااا🥰🥰🥰🥰🥰🥰 نامزدید الان ؟؟؟ نه متاهل ولی پیش مادر شوهرم زندگی میکنم البته خونه هامون جداست
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 نه متاهل ولی پیش مادر شوهرم زندگی میکنم البته خونه هامون جداست خب دیگه خدارو شکر که جداست اونا به زندگی شخصی شما کار ندارن که قرار نیست کسی بفهمه قشنگ ازین سیاستا به خرج بدید زندگیتون شیرین تر و پر سوپرایز و حال خوب بشه 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
18paridaryayi عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2680 خب دیگه خدارو شکر که جداست اونا به زندگی شخصی شما کار ندارن که قرار نیست کسی بفهمه قشن ... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ایده هایه خوبی دادی حتما انجام میدم
آی_لار عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 4709 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ایده هایه خوبی دادی حتما انجام میدم قربونت بشمممممم😍😍😍 💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
saraخانومی عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8074 نه بچه ندارم چون اختیار اینو ندارم که خودم برم بیرون خرید کنم شوهرمو سوپرایز کنم باید به اون بگم اون ... میتونی اینترنتی سفارش بدی کادو رو کیک هم که خودت درست کن 🥰😍😍😉🙃