2777
2789
عزیزم این خودش همینجوری داغه وای بحال اون روز ک این کارارو انجام بدم   ،میدونی شخصیتش یکم جدیه ...

اشکال ندارهههههههه 

مطمئن باش خوشش میاد 

هر چقدرم جدی باشه جلو تو وا میره من مطمئنم 

میشه انجامش بدیییییییی  لدفن لدفن لدفننننن

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم عزیزم،تو برنامه هام قرارش میدم عروسک

مرسیییییییییی 

وای چقدر خوشحال شدمممممم

مطمئن باش خیلی سوپرایز میشه اونطوری که گفتی مزاجش گرمه خداروشکر

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
راس میگی 💜❤️ انشاالله بمونه خونه خودمون 

ایشالاااااا🥰🥰🥰🥰🥰🥰 

نامزدید الان ؟؟؟

بله عزیزم    

بوسس بوووس😍😍😍 خوشبخت بشید مهربوووون

یکم غیرتیه تاحالا این کارو انجام ندادم ببینم واکنش چیه ،،اما اگه بفرستم مطمئنم اول میگه ممنون،بعد می ...

همون دیگه بخاطر همین پرسیدم جنبه داره یا ن اخه غیرتی باشه هم البته تو که نمیخوای بری میخوای بفرستی

نه متاهل ولی پیش مادر شوهرم زندگی میکنم البته خونه هامون جداست 

خب دیگه خدارو شکر که جداست 

اونا به زندگی شخصی شما کار ندارن که قرار نیست کسی بفهمه 

قشنگ ازین سیاستا به خرج بدید زندگیتون شیرین تر و پر سوپرایز و حال خوب بشه 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ایده هایه خوبی دادی حتما انجام میدم 

قربونت بشمممممم😍😍😍