2777
2789
عنوان

تا ديروز التماس ميكرد،امروز...😒😤پسرا چشونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 39 پست

این از طرفندای جدیدشون ومال2021باورکن چند نفر دیدم گه میگم اول این کارو میکنن طرف وابسته که شد یا عادت کرد بعد طرف ولش میکنن دختره خودش پیگیر پسره میشه پا میده به همین سادگی یه با منم تلفنی داشتم تو این دام میوفتادم ولی من خیلی زرنگ تر از این حرفا بودم و حتی محل سگشم ندادم العان هرماه یه زنگ کوچیک میزنه گلایه چرا دوستم نداری منم میگم شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو غلط ميكنن از اول ميان☹️

کرم دارن

وقتی یه دختر سفت میبینن باهم شرط میبندن که روشو کم کنن و مخشو بزنن.

در غیر اینصورت هم نیست. شک نکن

ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری  و بمیرانی ام...
عله بوني ده😒

هه والا

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
خخخ ادم منطقي بود احساساتي و عشق و عشق نميكرد اونطوري ام بكنم شايد فك كنه بدم مياد ازش نه؟؟؟

نه 

یکم سنگین برخورد کن ، تا اون پیام نداده پیام نده

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

این از طرفندای جدیدشون ومال2021باورکن چند نفر دیدم گه میگم اول این کارو میکنن طرف وابسته که شد یا عا ...

ايول بهترين كار رو ميكني

ب منم بگو چطور رفتار كنم باهاش مجازي پيام ميده 

توكل بر خدا...♥️
اره همينه چيكار كنم زود دل ندم؟

سنتون؟

شاید بخاطر سن باشه

ولی بنظرم ارتباطتون رو با خدا تقویت کنید، جاش رو پر میکنه.

ارزش شما انقدر بالا هست که وابسته به هرکسی نشید🌹❤️🌹❤️

نه  یکم سنگین برخورد کن ، تا اون پیام نداده پیام نده

تا الانم همينطور بوده

ولي مثلا جوابشو دادم و بد رفتاري نكردم 

ديشب برگشت گف حسم ميگه خوشت اومده ازم😐😐

توكل بر خدا...♥️
تا الانم همينطور بوده ولي مثلا جوابشو دادم و بد رفتاري نكردم  ديشب برگشت گف حسم ميگه خوشت اوم ...

وای 😂

سنتون؟ شاید بخاطر سن باشه ولی بنظرم ارتباطتون رو با خدا تقویت کنید، جاش رو پر میکنه. ارزش شما انق ...

٢١

ب خودش توكل ميكنم

همين اقا پسر هم از اين ريشو هاس و گفتم ميشه اعتماد كرد

ولي نميدونم چيشد

توكل بر خدا...♥️
تا الانم همينطور بوده ولي مثلا جوابشو دادم و بد رفتاري نكردم  ديشب برگشت گف حسم ميگه خوشت اوم ...

بگو نه همچین حست درستم نمیگه بگو که من سخت گیرم و طرفم باید از هر لحاظ ایده آل باشه بگو که من واسه خودم ارزش قائلم به این راحتی‌ها مهر کسی به دلم نمیشینه 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
😒😐 فقط بگيد چيكار كنممممم چي بگم بهش عكس العملم چي باشه

والا من فقط میگم همینجوری سرسنگین ادامه بده و طاقچه بالا بذار