سلام بچه ها من دوتا کیست تو هر تخمدانم دارم بزرگن تقریبا ۵ سانت دکتر ال دی داده یه ماهه دارم میخورم میخوام اقدام کنم عجله دارم خسته شدم دیگه تو سونو نوشته هموراژیکه اگه اطلاعی دارین کمک کنید راهی برا زودتر خوب شدن هست؟ خدا کنه برم سونو خوب شده باشه
کیست راهی نداره من یه تخمدونم کیست اندازه یه تخم مرغ داشت کلا تخلیه کردن ولی با همون یدونه هم ک برام موند باردار شدم اگه کیستت کوچیکه باید تا یه مدت بخوری قطع هم نکنی خواهر منم مثل شما بود مدتها شاید ۶ ماه میخورد تنها راهش همون درمان پزشکه راه دیگه نداره
فقط سیر خوردین؟ داروی دیگه ای کنارش مصرف نمیکردیم از کجا معلوم تاثیر سیر بوده؟
اره فقط سیر میخوردم مطمئنم از سیر بود
ماه دوم پریودی که سیر داشتم میخوردم یعنی هنوز شاید ده روز بیشتر مونده بود که دوماه بشه یه تیکه گوشت عجیب از بدنم اومد خیلی ترسیدم اما بعد از بارداریم دیگه تو سنو هام اصلا اسم کیست رو نیوردن
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
کیست راهی نداره من یه تخمدونم کیست اندازه یه تخم مرغ داشت کلا تخلیه کردن ولی با همون یدونه هم ک برام ...
کاش اینقدر طول نکشه دارم پیوسته بدون قطع میخورم خدا کنه به قرص جواب بده.اگه تو هر دو تخمدان کیست باشه تخمک گذاری انجام میشه؟ من که دارم مرتب دارو میخورم گفتم شاید طب سنتی یا راهکاری باشه