2777
2789
عنوان

علی انصاریان

| مشاهده متن کامل بحث + 4848 بازدید | 111 پست

اونوقت منگل خانم تاپیک میزنه عید با رعایت پروتکل کجا بریم

بتمرگین سرجاتون دیگه بسه مون نیس؟

شاید تو خفیف بگیری که جهنم،خیلی شدیدشو بدی به بقیه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

عمر دست خداست، خدا هر دو رو بیامرزد و به خانواده هاشون صبر بده، 

خیلی دور و گرم میبینم،. همه اش سفر و تولد و مهمونی هستن، سالم هم هستن، کسی رو هم دیدم با مراعات زیاد، رعایت، و غیره، کرونا گرفته

شما دوبی رو مطمئن هسنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به اونایی که برا تفریح می یانننن شمااااال همین تمام 😠😠😠به خدا خسته شدیم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

شما ا کجا مطمئنی

من که پیشش نبودم.

ولی نمی دونم دکترشون بود،دامادشون نمی دونم دقیق کی بود.

ولی خودشون گفتن که هر دو مرحوم رفتن دوبی.منم دیدم واقعا به هم ریختم.

کاش رعایت می کردن

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
اونوقت منگل خانم تاپیک میزنه عید با رعایت پروتکل کجا بریم بتمرگین سرجاتون دیگه بسه مون نیس؟ شاید ت ...

سلامتی همه بی اعصابا✌

There is GOD💚💚💚   ..                                               

زشته شب اول فوتش سریع حرف میزنید. همین شما توو بیرون میدیدیش بدو بدو عکس مینداختی باهاشا . حالا دستش از دنیا کوتاهه عوضه فاتحه خوندنته. این همه آدم دارن میمیرن همه دبی بودن؟واقعا که 

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
سلامتی همه بی اعصابا✌

😖✌

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

لعنت به اونایی که برا تفریح می یانننن شمااااال همین تمام 😠😠😠به خدا خسته شدیم 

خانم الان لعنت رو به کی میفرستین وقتی همه جا قرنطینه بود وراه شمال بسته 

شمال قرمز بود وضعیتش و منع تردد داشت 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
اونوقت منگل خانم تاپیک میزنه عید با رعایت پروتکل کجا بریم بتمرگین سرجاتون دیگه بسه مون نیس؟ شاید ت ...

من شنیدم‌گفتن عید فقط نارنجی قرمز ممنوعه بقیه ایرادی نداره اره؟

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420