2777
2789

بچه ها مادرشوهرم بارها و بارها با حرفاش ناراحتم کرده ولی من هربار توی خلوت خودمون کلی گریه کردم و غصه اش رو خوردم ولی جلوش نشون ندادم چون میشناسمش اگر جوابش رو بدم اون بدتر جوابمو میده و رابطه مون خراب میشه. با جاریام خوبه چون جاری هام یکسره کاراشو میکنن و مثل خودش میشینن پایه غیبت. من شوهرم هوامو داره و تلاش میکنه تا مادرش باهام خوب باشه ولی نمیدونم چرا هرکار میکنم تحویلم نمیگیره. توی یک ساختمون هم هستیم.

دیشب با رفتاراش خیلی ناراحتم کرد دوست دارم اینبار ناراحتی ام رو نشون بدم و باهاش جدی تر باشم تا بفهمه منم دل دارم. چیکار کنم؟

محل نده

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون لحظه جواب ردید مگه لالید اخه 

انصافامن هیچی نمیگم مثل مامانمم مامانم میگه بذارخوبیتوهمه بفهمن اشکال نداره تحقیراشون بلاخره خیلیامیفهمن ازتونیس مشکل نمیدونم درسته یانوچ

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
انصافامن هیچی نمیگم مثل مامانمم مامانم میگه بذارخوبیتوهمه بفهمن اشکال نداره تحقیراشون بلاخره خیلیامی ...

مامان منم اینطوره

ولی به نظرم اشتباهه. من دارم تو این زندگی عذاب میکشم

مامان منم اینطوره ولی به نظرم اشتباهه. من دارم تو این زندگی عذاب میکشم

من شوهرم فهمیدمقصرمن نیستم بم میگه پخمه نباش جواب خواهرشوهربازی مادرشوهربازیاشونوبده مودبانه😂خودش درک داره چجورن حداقلش فهمیدمن مثل اونانیستم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
انصافامن هیچی نمیگم مثل مامانمم مامانم میگه بذارخوبیتوهمه بفهمن اشکال نداره تحقیراشون بلاخره خیلیامی ...

حرف مادرتون محترم اما همیشه درس نیس 

ادمها متفاوتن ممکنه از سکوتتون بیشتر استفاده کنن 

مثلا خانوادهپچ همسر من اگه سکوت کنی ببشتر سوارت میشن 

جاری وسطیم ۱۲ سال از من بزرگتره انقدر خجالتی و لال و بیزبون رفتار کرده بچه ۱۴ ساله خواهرشوهرمم به خودش اجازه میده بش توهین کنه 

حرف مادرتون محترم اما همیشه درس نیس  ادمها متفاوتن ممکنه از سکوتتون بیشتر استفاده کنن  م ...

نمیدونم☹ولی باخواهرشوهرم نمیشه بحث کرداصلا