2777
2789
عنوان

صبوری و عشق یطرفه؟؟؟؟

193 بازدید | 17 پست

سلام یه سوال داشتم

به نظرتون اگه ما الان یه ادمی رو دوست داشته باشیم که دوسمون نداره،و بهش گفته باشیم که دوسش داریم و بازم تغییری نکرده باشه.امکان داره در اینده پشیمون بشه؟صبوری فایده داره؟

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

فک نمیکنم عزیزم

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن بیخیالش بشی باور کن بهترش میاد تو زندگیت

اگرم بیاد نمیتونم مث این دوسش داشته باشم.

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
امیدوارم حق با شما باشه و درس شه    

سعی کن به یه ارامش برسی وفکرت درگیر کسی نباشه

شما اون مردو دوس دارین ب خاطر این که بعضی از خصوصیات اون مرد به شما یه حس خوبو میده پس شما دنبال یه حس خوبین شما در حال حاضر وابسته شدین و وابسته شدن شرکه گناهه تا زمانی که وابسته هستین خدا نمیذاره بهش برسین

》خورشید وقتی غروب میکنه به جاش ماه میاد《

⠀...