2777
2789
عنوان

امپول روگام

119 بازدید | 20 پست

سلام خانما من یکشنبه سقط کردم امروز آزمایش دادم گروه خون خودم آ منفی ولی همسرم نمی دونیم آزمایشم نمی تونه بده.فقط امروز وقت دارم آمپول بزنم.نمی دونم باید چی کار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه شوهرت ندونه گروه خونیشو؟ ب هرحال ریسک نکن ، تا همین الانشم خیلی دیر شده ، سریع بگو بره گروه خونیشو مشخص کنه اگه مثبته سریع روگامو بزن ک بعدا واست دردسر میشه 

خدایا شکرت💜

گروه خونی رو هر آزمایشگاهی برن همون موقع جواب میدن. خیلی مهمه که بدونید و اگه لازمه امپول رو بزنید

اما اگر اصلا امکان نداره که توی فرصتی که دارید آزمایش بدن، شما برو امپول رو بگیر و بزن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

مگه میشه شوهرت ندونه گروه خونیشو؟ ب هرحال ریسک نکن ، تا همین الانشم خیلی دیر شده ، سریع بگو بره گروه ...

من شنیدم که اگه شک دارین به تزریق زدن ش بهتره از نزدنش.به نظرتون درسته

گروه خونی رو هر آزمایشگاهی برن همون موقع جواب میدن. خیلی مهمه که بدونید و اگه لازمه امپول رو بزنید ...

مشکلی نداره آیا.البته خودم منفی م به نظرم بزنم بهتره 

من شنیدم که اگه شک دارین به تزریق زدن ش بهتره از نزدنش.به نظرتون درسته

بله.من 38 سالمه. وقتی دنیا اومدم چون ارهاش مامانم منفی بوده به مامانم رگام زدن. با اینکه گروه خونی بابام رو نمیدونستن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

مشکلی نداره آیا.البته خودم منفی م به نظرم بزنم بهتره 

پس برو برن. ریسک نکن

ممکنه هیچ اتفاقی نیفته ولی امکان اینکه بدنت در حاملگی های بعدی به جنین به چشم یک مهاجم نگاه کنه هست. اون موقع دیگه کاری از دستت بر نمیاد