2777
2789
عنوان

نصیحتم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصیحت...اینکه اول رو پای خودت بایست دو عاشق شو ازدواج کن کسیو دوس نداشتی بخاطر پولش وارد زندگیش نشو خودت را دوست داشته باش تفریح کن یه رشته ورزشی برو واخرش اینکه سفر خارجی برو  

وقتی ازدواج کردی هرچند تا بچه میخای داشته باشی مثلا دوتا پشت سر هم باشه تا مثل من دچار عذاب نشی الان نمیدونم چرا بچه دار نمیشم کیست دارم میرم سونوگرافی فردا

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

درست رو عالی بخون

حتما ورزش کن تا سالم باشی و اندام زیبایی داشته باشی

مراقب پوست و موهات باش

تو این سن آرایش لازم نداری ولی مرتب باش/ سن بالاتر هم به قاعده آرایش کن چون پوست آدم رو زود پیر میکنه

طرف سیگار و این چیزها نرو.

شبی حداقل یکربع زبان بخون تا چند سال بعد با همین مقدار کم کلی پیشرفت کردی

برای زندگیت برنامه داشته باش. برنامه ماهانه برنامه هفتگی و برنامه روزانه/ برنامه هر روز رو شب قبل معین کن.

برای استفاده از شبکههای مجازی وقت بذار بیشتر نشه. چون یک دففعه چندین ساعت روزت از دست میره بدون اینکه چیزی زیادی به تو اضافه شده باشه بعبارتی وقت زیاد میگره و اگر هم چیزی به تو بده اندکه

رفتار یه پرنسس رو داشته باش. با ادب باوقار با هر کسی معاشرت نمیکنه و جواب سنجیده میده بدون اینکه حتی اگر ناراحت شد دعوا کنه

فیلمها و کتابهای مطرح و خوب بخون

و در آخر برای عاشقی بعد از 23 که فوق‌لیسانست رو گرفتی به فکرش باش. بنابراین خودت رو باید از جاهایی که احتمال عاشق شدن هست دور کنی. یادت باشه مرد خوب همیشه هست به شرطی که تو هم خوب باشی که مطمئنم هستی

راستی نماز اول وقت هم بخون و سوره های کوتاه و صلوات و اذکار که برای اون دنیا هم کاری کرده باشی

نکته خیلی مهم منو دعا کن عزیززززم   

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
اون چیه میشه بیشتر توصیح بدی ممنون

عزیزم یه نوع موسیقی درمانیه یه اهنگه که پشتش پیامهای پنهان داره که امواجشو ضمیر خوداگاه نمیتونه متوجه بشه ولی ناخوداگاه درکش میکنه و ازین طریق تو به هدفت میرسی چه ظاهری چه مالی روابطی و... میشه گفت قانون جذبه 

درست رو عالی بخون حتما ورزش کن تا سالم باشی و اندام زیبایی داشته باشی مراقب پوست و موهات باش تو ا ...

مرسی عزیزم نکات زیادی گفتین و وقت گزاشتین حتمن برات دعا میکنم😍 ب هرچی میخوای برسی