2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان عزا گرفتم برای شب تیکه هاش بی محلیش ... چرا بعضیا بچه شونو دوست ندارن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
کاشکی یه جای دور بودم، یه مدت نمیدیدمشون

فکر نکن عوص میشن عزیزم اگه دورم باشی بدتر میشن که بهتر نمیشن

من۵سال تمام از شب عروسیم ببعد ندیدمش الان صد درجه هم بیشتر تغییر کرده و نامرد تر شده منکه هیچوقت ازش نمیگذرم هیچوقت جوونیمو گرفت ازم الانم سر زندگیمم اینطور هعی

چرا اینجور میگید خواهرای من مگ میشه مادر بچشو دوس نداشته باشه هرچقد زبونشونم تلخ باشه ولی از صمیم قل ...

نه بخدا که نداره، از بچگی همینجوری بوده، بی عاطفه، بی محبت، ازدواج کردم خدا شاهده یه قاشق چایی بهم نداد، تازه چه بلاهایی که سرم آورد، الانم خودم دارم پیر میشم ولی هنوز ول کنم نیست، هر کاری میکنم به چشمش نمیاد و همیشه منو جلوی بقیه میکوبه و ازم بد میگه

چرا اینجور میگید خواهرای من مگ میشه مادر بچشو دوس نداشته باشه هرچقد زبونشونم تلخ باشه ولی از صمیم قل ...

چرا فکر میکنی همه مادرا بچه هاشونو دوست دارن؟ذهنت واقعا بستس

مادرا کین؟مگه فرشتن؟ اونام آدمن پس هرچیزی ازشون ممکنه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش