2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی

356 بازدید | 27 پست

سلام دوستان میشه کسانی که قبول شدند راهنمایی کنند من میخوام سال دیگه شرکت کنم ازتون درخواست راهنمایی دارم ممنونم 🙏🙏🙏🙏🙏

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرحله اول و قبول شدم، خوشحال میشم اگر بتونم راهنماییتون کنم

ممنون عزیزم میخواستم راهنمایی کنید کتاب چیا تهیه کنم و روزی چند ساعت مطالعه کنم  ؟

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
چیا خوندی عمومی ایشالله مصاحبه رو قبول شی

ان شاا... متشکرم🌸 برای icdl سبزعلی گل، و اینکه تمرین کنید که یادتون بمونه، ادبیات و معارف جزوه ی ای استخدام و خوندم و تستا رو زدم(از زمان کنکورم خیلی مباحثشون یادم بود) اگر زمان زیاد دارید کتابای دبیرستان رو برای ادبیات و معارف دبیرستان رو بخونید+ اندیشه اسلامی ۱و ۲ دانشگاه

هوش چیزی نخوندم ولی سوالاش خوب بود و تونستم جواب بدم 

مدرس زبان هستم، زبان هم نخوندم فقط تستای سالای قبل رو کمی نگاه کردم ولی ۵۰۴ خوبه برای لغات و برای گرامر هم، گرامر دبیرستان خوبه

برای اطلاعات عمومی تستای سالای قبل رو زدم و جزوه ی ای استخدام و خوندم و قانون اساسی رو دانلود کردم و خوندم(خیلی فایده نداشت در کل)

ریاضی هم حقیقتا نخوندم چون پایه ی خوبی داشتم، ولی در حد ریاضی انسانی بود سوالاش، فقط سوالای سالهای قبل رو حل کردم و جزوه ی ای استخدام برای مرور سریع نکات و فرمولای ریاضی خوبه

ان شاا... متشکرم🌸 برای icdl سبزعلی گل، و اینکه تمرین کنید که یادتون بمونه، ادبیات و معارف جزوه ی ای ...

خیلی لطف کردی دوست عزیزم ان شاالله مصاحبه هم قبول بشی و همیشه موفق باشی 🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
ممنون عزیزم میخواستم راهنمایی کنید کتاب چیا تهیه کنم و روزی چند ساعت مطالعه کنم  ؟

من هیچ کتابی نخریدم، فقط کتاب ای استخدام رو خریدم البته به صورت مجازی و تو گوشی خوندم، جزوه ی رایانگان که کپی کتاب سبزعلی گل هست رو داشتم(icdl), جزوات دیگه مثل اندیشه اسلامی و کتابای دبیرستان رو میتونید رایگان دانلود کنید