2777
2789
عنوان

بخاطر کرونا عروسیم کنسل شد و حالا بخاطر گرونی ها نمیتونم جشن بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 33 پست

خب حالا عزیز جشن نگیر چیزی نمیشه که خیلی ها الان جشن نمیگیرن دیگه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خب میتونی فقط لباس عروس بپوشی و بری باغ فیلم بگیری

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
متاسفانه با اصرار خانواده ها باید جشن بگیریم 

عزیزم اگر فقط اصرارخانواده هاست و نه خواست خودتون، زیر بار نرو. نهایتا یه مهمونی کوچیک، اما میتونید به جاش با هم یه سفر خاطره انگیز برید. 

بنظر من عروسی نگیرید ارایشگاه برو وبرو اتلیه شب هم فقط خودتون و خانوادتون باشید خیلی بهتره ازاینکه  اینهمه هزینه کنید شام و تارار بعدشم بگن دیدی عروسیش‌ن و ال بودبل بود

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
متاسفانه با اصرار خانواده ها باید جشن بگیریم 

اصرار خانواده ای م هیچ کمک مالی نمیکنن بدرد خ‌دشون میخوره

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
خانواده ها اگر اصرار به جشن دارن خودشون پول بدن! منم به اصرار خانواده ها عروسی گرفتم ولی خودشون پول ...

خوانواده همسرم که پول ندارن . خوانواده من هم خونه و جهزیه کامل دادن دیگه هزینه عروسی وظیفه خودشون نمیدونن   

به جای اینکه اینقدر خودت رو اذیت کنی جلو خانواده ها حرف بزنین بگین نمیخواین عروسی بگیریم

ترجیح میدم پولش رو یه چیزی برای بهتر شدن زندگیم بخرم طلا بخرم سفر برم

واقعا غیر منطقی هست که خانواده ها اصرار دارن کمک نمیکنن و شما اینقدر اذیت بشی

بنظر من عروسی نگیرید ارایشگاه برو وبرو اتلیه شب هم فقط خودتون و خانوادتون باشید خیلی بهتره ازاینکه & ...

خیلی خیلی با حرفت موافقم . اتفاقا خودمم به همسرم پیشنهاد کردم ولی قبول نکرد . 

عروسی میخای چیکار بی‌خیال. وقتی وضعتون خوب شد هر سال سالگرد عقدتون برای خودتون جشن شلوغ بگیرین اینجوری بیشتر ت چشمه. من یکی از فامیل هامون عروسی نگرفت وضعشون نابود بود ولی همیشه ب به فکر جمع پول و خوشبختی بودن 5 سال که وضعشون خوب شد هرسال ی جشن حسابی و توپ میگرن. تو هم همین کارو بکن 

خوانواده همسرم که پول ندارن . خوانواده من هم خونه و جهزیه کامل دادن دیگه هزینه عروسی وظیفه خودشون نم ...

خوب لزومی نداره اصرار کنن جشن بگیرین بگو آخه کی تو شرایط کرونا جشن میگیره مگه اینقدر واجبه

نهایت لباس و آتلیه و مادر پدر خواهر برادر همین

کرونا رو بخونه کن زیر بار نرو خودت