سلام . اواخر پاییز سال قبل بود که نامزد کردم و در حال خرید جهیزیه بودم که کرونا اومد
یه خونه اپارتمانی کوچیک ارث پدری داشتم . عقد کردیم و زندگیمونو شروع کردیم . همچی عالی نبود ولی تلاش کردم زندگی ارومی داشته باشم . گل درست میکردم و میفروختم . که بخاطر کرونا بازار بد شد و عملا نمیتونستم پول چندانی دربیارم . مدتی کار نکردم و همسرم علاقمو به کتاب خوندن دید و بهم جرات داد که درس بخونم و به فکر کنکور و تحصیل باشم تا بعد از قبولی دوباره هم به درس خوندنم ادامه بدم و کار هنری ادامه بدم . همه این مدت عقد که خونه خودمون بودیم . همسرم هیچ کمک مالی ار خانواده اش نداشت و حتی کمک خرجشون بود . اینو نگفتم که شکایت کنم . فقط موضوع اینه ما با همه ارامشی که داریم و همه رویاهامون و تلاش هرروزمون برای زندگیمون . حالا که تالار ها باز شده توان مالی برای جشن گرفتن نداریم . وام و قرض هم در هرصورت باید بعد عروسی پس بدیم و متاسفانه بخاطر بی ارزش شدن پول و هزار بار گرونتر شدن همچی روی هدیه های عروسی هم نمیتونیم حساب چندانی کنیم . من دوتا سرویس طلا روی جهیزیه ام بود و میشد شب عروسی بپوشم ولی خب برای اینکه همسرم احساس ضعف نکنه و از مردم حرفی نشنوه . سرویس نقره ظریف کار شده با روکش طلا خریدم . که قیمت خیلی مناسبی داشت . ولی متاسفانه باز هم جشن عروسی هزینه های زیادی داره . من از دیروز که دوباره نوبت تالار برای دو ماه بعد گرفتیم هنوز به کسی نگفتم چون واقعا ذهنم اشوبه. نمیتونم به درس هام و هدف هام برسم . به هیچ وجه به روی همسرم نیاوردم که توان مالی نداره هزار بار بیشتر بهش توجه میکنم و مدام دنبال راه حل هستم تا بتونم هزینه هارو کمتر کنم . من بخاطر گل ساختنم میتونم گل ارایی زیادی انجام بدم . از جمله دسته گل عروسی و گیفت و ماشین عروس . من دوره مختصری ارایش دیدم و تلاش میتونم ارایش صورتمو خودم انجام بدم و فقط برای شنیون موهام برم ارایشگاه که هزینه ارایشگاه کمتر بشه . برای لباس هیچ ایده ای ندارم ولی مدتی توربان عروس و تور میدوختم . تاج و ریسه با گل های کوچیک خودم بلدم درست کنم . من باید تلاش کنم رقص خوب یاد بگیرم و البته رژیم و ورزش تا اندام قشنگتری داشته باشم . من با همه وجودم میخوام تلاش کنم تا همسرم نگرانی کمتری برای هزینه ها داشته باشه و از طرف دیگه جشن ابرومندی باشه که همسرم حرف و نگاه مردم تحمل نکنه . من قراره یه عمر با این مرد شاد زندگی کنم و نمیخام بخاطر یه جشن عزت نفس مرد زندگیم از بین بره . هرچقدر هم من این هزینه ها کم کنم باز هم هزینه پذیرایی زیاد هست و حداقل همسرم فقط نگران اون موضوع باشن و برای اون راه حل پیدا کنن که کمتر بشه . دلم میخواد با همه وجودم تلاش کنم که نگرانی هاش کمتر بشه . منو ببخشید برا نوشتن این متن طولانی . دلم پر از خیلی حرف ها و متاسفانه چون فعلا نمیخام به کسی درباره تاریخ جدید عروسی حرفی بزنم . جز نوشتن برای شما راه دیگه نداشتنم . خواهرانه کمکم کنید و بهم بگید چکار کنم که اوضاع بهتر شه . من باید هرچه زودتر به ارامش ذهنی برسم و درس خوندن ادامه بدم . برام بنویسین که چطور میشه هزینه ها کمتر کنم ؟
هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣
عزیزم خب میتونی فقط لباس عروس بپوشی و بری باغ فیلم بگیری
دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
بنظر من عروسی نگیرید ارایشگاه برو وبرو اتلیه شب هم فقط خودتون و خانوادتون باشید خیلی بهتره ازاینکه اینهمه هزینه کنید شام و تارار بعدشم بگن دیدی عروسیشن و ال بودبل بود
خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
عروسی میخای چیکار بیخیال. وقتی وضعتون خوب شد هر سال سالگرد عقدتون برای خودتون جشن شلوغ بگیرین اینجوری بیشتر ت چشمه. من یکی از فامیل هامون عروسی نگرفت وضعشون نابود بود ولی همیشه ب به فکر جمع پول و خوشبختی بودن 5 سال که وضعشون خوب شد هرسال ی جشن حسابی و توپ میگرن. تو هم همین کارو بکن