2777
2789
عنوان

جاری بی فرهنگ

432 بازدید | 15 پست

امشب بره روز مادر رفته بودیم خونه مادرشوهرم به شوهرم گفتم بیا زودتر بریم تا شلوغ نشده خونشون به خاطر کرونا ناراحت شد گفت نه هر چیزی یه وقتی داره خلاصه رفتیم و چند دقیقه بعدش جاریم اومد با حالت سرماخوردگی شدید 😑بی شعور نکرده بود یه ماسک بزنه اصلا هم رعایت نمی کرد چسبیده بود به پدر شوهر پیرم تازه چند روز پیش عروسی خواهر شم بوده ما هم چند دقیقه نشستیم بعدش اومدیم ولی این هجم از بی مسئولیتی واقعا نوبره لامصب یه ماسک بزن لااقل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله ک چیزی نمیشه ولی از این به بعد حتی با اصرار شوهرت سلامتیتون رو به خطر ننداز

ما خانوادگی درگیر کرونا بودیم سخت ترین روزای عمرمون بود تازه ما خفیف گرفته بودیم

حتما میخواسته پدرشوهرتم‌مریض شه ک چسبیده بود بهش.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
عزیزم انشاالله ک چیزی نمیشه ولی از این به بعد حتی با اصرار شوهرت سلامتیتون رو به خطر ننداز ما خانوا ...

منم جلو شوهرمو گرفتم ن خونه کسی میرم ن کسی رو خونه م راه میدم 

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
عزیزم انشاالله ک چیزی نمیشه ولی از این به بعد حتی با اصرار شوهرت سلامتیتون رو به خطر ننداز ما خانوا ...

ما هم خیلی دیر به دیر میریم ناراحت میشد نمیرفتیم ولی خیلی حرص خوردیم ولی هستن کسانی که اصلا رعایت نمیکنن

بهترین کارو کردی ..خانم عاقلی هستی

❤❤❤❤از اوایل ساله رفت و امدمو قطع کردم تا الان برا روز مادر زنگ زدم تبریک گفتم ب مادر شوهرم

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
منم شوهرم منطقیه ولی حوصله بحث با خانوادش و ندارم 

همشون از من ناراحت شدن هی زنگ میزدن ب شوهرم بیاین دیگه و....گفتم هرکی اختیار زندگیشو داره

حتی با برادر شوهرمم دعوام شد تو گروه خونوادگی واسه همین جریان کروناا

الان دیگه عادت کردن خودشون مهمونی میدن ب ما کار ندارن دیگه