2777
2789
عنوان

میشه لطفا جوابمو بدین

99 بازدید | 9 پست

اگ میشه  کسانی ک اطلاع دارند جواب بدنی❤

من نذر کردم ک ب حاجتم برسم چند تا نذر کردم ک انجام میدم گفتم خدایا اگ به حاجتم برسم ۲۰۰۰ صلوات بر محمد و.... ۶ بار سوره ی الرحمن و ۳ بار دعای کمیل و نماز شب و......... رو میخونم بعدش گفتم خدایا مطمعنم ک میشه بخاطر همون بعضی از نذر هامو قبل حاجتم انجام دادم حالا ب حاجتم رسیدم باید همه نذر هامو از اول بخونم یا اونایی ک موندن رو بخونم مرجع تقلیدم آیت لله خامنه ای هستن ❤

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله حاجت روا باشی همیشه 🙏🙏🌹🌹🌹

مرسی گلم

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا   
نه اونایی ک مونده رو بخون

مطمعنی عزیزم آخه همه میگن ن دوباره باید بخونی چون گفتی اگه ب حاجتم برسم اینارو میخونم؟

از ی حاج اقا میپرسم بهت میگم شب

مرسی منظرم

پرسیدم گفتن چون گفتی اگ ب حاجتم برسم اینارو میخونم باید بعد رسیدن بخونی هرچی خوندی رو از اول بخون

میشه درخاستمو قبول کنی