2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود همین پروژسترون اگه باردار نباشی باعث پریودی میشه احتمالا بارداری 

آخه با نتیجه آزمایش همسرم زیاد امید ندارم باردار باشم.. 3 روزه پروژسترونو قطع کردم همش منتظرم پریود شم

اینقدر این لتروزول مزخرف یک دوره استفاده کردم واژنم خشک شده موقع اقدام  اذیت میشم نمیدونمم کی خوب میشم   

من طب سنتی شروع کردم   شیمیاییها مزخرفن 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
اینقدر این لتروزول مزخرف یک دوره استفاده کردم واژنم خشک شده موقع اقدام  اذیت میشم نمیدونمم کی خ ...

واقعا هم مزخرفن. من پریودم حتی ساعتشم دقیق بود ولی این ماه که لتروزول خوردم هی منتظرم بشم ولی نمیشم

به جای بیبی چک برو آزمایش خون بده این بیبی چک نواری ها خیلی حساس نیستن ممکنه نشون نده

حالا چند روز صبر کنم اگه نشدم میرم آزمایش. آخه الان زیاد امید ندارم میترسم بخوره تو ذوقم😕 همیشه قطره چکونی مدیکور استفاده میکنم ولی منفی بود امر

حالا چند روز صبر کنم اگه نشدم میرم آزمایش. آخه الان زیاد امید ندارم میترسم بخوره تو ذوقم😕 همیشه قطر ...

چند ماه اقدامی 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .