2777
2789
عنوان

واردای واتساپ ب دادم برسید😱😨

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا گزاشتی واقعا درکت نمیکنم چ دلیلی داشت اجازه بدی ب حریم خصوصیت وارد بشه اخه

عزیزم من همینجوری ک بهش ندادم یکاری توش مونده بودم گفتم برام حلش کنه من خر از این چیزا سر در نمی آوردم یهو دیدم تو واتم اومده

همممم اگه واتش توی اینترنت بوده و دانلود نکرده نه دوباره باید اسکن کنه ولی اگه واتش نصب بود روی لپ ...

ببین من اصلا نفهمیدم چیکار کرد

بارکد آورد تو لپتاپ بعد گفت از تو وات برو اینو اسکن کن گفتم من نمی‌دونم از کجا بکنم خودش گوشیو گرفت رفت وات کد روی لبتاپو اسکن کرد ..بعد وات منو اورد😥الان کدوم یکی از گزینه های تو میشه نمی‌دونم😐

یه نکته وات بهت بگم به کارت میاد😃اگه یه نفر بهت پیام داد ولی تو دوست نداری بفهمه که پیامشو خوندی یا نه (یعنی حالت روح رو فعال کنی‌.)برو تنظیمات وات بعدحساب کاربری بعد حریم خصوصی بعد رسید خواندن رو خاموش کن تا طرف نفهمه تو پیامشو خوندی 

یه نکته وات بهت بگم به کارت میاد😃اگه یه نفر بهت پیام داد ولی تو دوست نداری بفهمه که پیامشو خوندی یا ...

قربونت عزیز دلم اینو می‌دونم ،الان فقط میخام بدونم داییم میتونه بازم بیاد واتم یا ن

ببین من اصلا نفهمیدم چیکار کرد بارکد آورد تو لپتاپ بعد گفت از تو وات برو اینو اسکن کن گفتم من نمی‌د ...

گزینه واتساپ وب

نترس از اینترنت وارد شده دیگه نمیتونه دسترسی داشته باشه