2777
2789
عنوان

یه مشکل بزرگ برام پیش اومده

132 بازدید | 4 پست

میشه با دلای پاکتون اگه دوست داشتین یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟!خدا یارو یاورتون و حاجتاتون روا انشاالله  دوستان🙏🙏🙏💚😔

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤

دعای هفتم صحیفه سجادیه بخونید 

حدیث کسا بخونید 

دعای توسل و سریع الجابه جواب میدن 

و یک دعا که خوندنش با تضرع و حوصله و معنی به اسم دعای مقاتل بن سلیمان که خیلی مقربه و معمولا رفع مشکل میکنه 

صلوات زیاد بفرستین با دل پاک توکل کنید انشالله هر چی خیره پیش بیاد براتون 🌸

سلام انشاءالله حاجت رواباشی..منم التماس دعادارم

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای هفتم صحیفه سجادیه بخونید  حدیث کسا بخونید  دعای توسل و سریع الجابه جواب میدن  ...

ممنون مهربون.دعای سریع الجابه چیه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤