هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
عزیز دلم توکل کن حتما دعا میکنم بیا دختر منو ببر دیوونم کرده انشالله به روز من دچار بشی 😂
هیچ وقت اینجوزی نگو بچه نعمت بگو خدا رو شکر سالمه
من اینقدر از بعدازظهر گریه کردم اروم و قرار ندارم الانم شر سجاده هستم ولی اروم نمیشم 😭😭😭
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
هیچ وقت اینجوزی نگو بچه نعمت بگو خدا رو شکر سالمه من اینقدر از بعدازظهر گریه کردم اروم و قرار ...
شوخی میکنم عزیزم ولی اصلا غصه نخور بدتر داری بدنت و عذاب میدی بخاطر همون بارداریت عقب میفته منم مثل تو ناراحت بودم که باردار نمیشم ولی الان میگم شتباه میکردم فقط باید صبر کرد بالاخره میشه
عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
شوخی میکنم عزیزم ولی اصلا غصه نخور بدتر داری بدنت و عذاب میدی بخاطر همون بارداریت عقب میفته منم مثل ...
دست خودم نیست