2777
2789
عنوان

اللهم عجل لولیک الفرج...

34 بازدید | 5 پست

سلام به همه.

اول که تبریک میگم به همه خانومای عزیز.🌹🌹🌹

تو این شب عید و جشن، برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج)، هر چندتا صلوات، در حد توان، بفرستیم.

التماس دعا.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
100 تا میفرسم اسی  https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5848626&slug=ب-کی ...

ممنون حاجت روا باشی عزیزم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

100 صلوات به نیت سلامتی و ظهور امام زمان

اللهم عجل لولیک الفرج ...الهی و ربی من لی غیرک... خدا جونم منو به آرزوهای دلم برسون لطفاً... با دستهای خودت راه زندگی مو هموار کن... باز میشه این در صبح میشه این شب به امید خدا... برای دلم و بی‌قراری هایش والعصر می‌خوانم و تکرار میکنم تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر.....💛💛💛💛     من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد،،،🌻🌻🌻🌻  

100 صلوات به نیت سلامتی و ظهور امام زمان

ممنون عزیزم ان شالله که عاقبت بخیر باشی🌹♥️

@mamanziba5  عزیزم داستان زندگیتو میخوندم. خیلی خلاصش کردی ولی بازم ممنون. 🌹

دیگه تاپیک جدا نزدم فقط چون تاپیکات قفل بود گفتم تو یکی از تاپیکام صدات کنم. ان شالله که موفق باشی.