2777
2789

توی تاپیک های قبلیم هست، پیام های شوهرم به دوست دختر سابقشو تو اینستا دیدم، اول گفته بود میخواد ازش عذرخواهی کنه و حلالیت بخواد، بعد که دختره گفته بود بخشیدم و برو به زنت خیانت نکن، شروع کرده بود به خواهش و التماس که شماره بده صداتو بشنوم و ..دختره بلاکش کرده بود باز پیج جدید ساخته بود و پیام داده بود  ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش کلی به غلط کردن افتاد و عذرخواهی و..من رفتم خونه بابام و بلاکش کردم، بعد دوستامو واسطه کرد و همچنان عذرخواهی و تکرار نمیکنم و... چندین دلیل مسخره آورد، حالا دیگه میگه فکر نمیکردم یه چت اینقدر برات مهم باشه 

یاد آهنگ آرمین که اون ورزشکار خارجیه دختر بدمینتونه میخواست بازی کنه یهو عشقشو دید داد زد چرا اومدی چرا اینجایی وسط اونجا نشست گریه کردن خیانت کرده بود مرده هر هرم میخندید بی شخصیت خیانتکار.بعد آهنگ آرمینو گذاشته بودن روش دیگه برو که واسه همیشه قیدتو زدم .دروغ میگفتی دوسم داشتی دیگه دل بتو ندم