2777
2789

دخترم متولد ۵ سال۹۴هست الانم ۱۳۰ قدشه۳۵کیلو وزنشه ایا غیر عادیه  فک کنم وزنش زیاده پرخوری هم میکنه خودم چاقم خیلی میترسم اینم مثل من بشه نگران ایندشم قدشم به باباش رفته قدبلنده پدرش خودم ۱۵۷کوتاهم 😔نسبت قد ووزنش وسن وسالش به نظرتون چطوره خیلی استرس گرفتم شکمم داره یعنی جوریه که وقی غزذامیخوره از سینش جلومیزنه شکموه خیلی چیکارکنم پدرشم تا چیزی میگم میگه بچه توسن رشده کاریش نداشته باش 

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰

عزیز بحث اینده بچه رو ببرید پیش یک دکتر مجرب

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

نه عزیزم احتمالا چاقی داره 

اگر از الان ببریش متخصص تغذیه یک‌عمر دعات میکنه مثل من نشه منم مامانم چاقم کرد از بس میگفت بخور تو سن رشدی

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم احتمالا چاقی داره  اگر از الان ببریش متخصص تغذیه یک‌عمر دعات میکنه مثل من نشه منم مام ...

۶سالشه اصلا گوش نمیده هرچی میگم مامان کمتر بخور میگه خوب گشنم میشه  از همین الان اندازه من میخوره  به همسرم گفتم ببرمش دکتر دعوامون شد 

اگر باسنش هم بزرگه مشکلی نیست و گرنه به فکر بیافتید.

کلا هیکلیه استخون بندی توپری داره قدش از بچه های همسنش زیاد تره ولی از شیکمش میترسم نافرم بشه 

کلا هیکلیه استخون بندی توپری داره قدش از بچه های همسنش زیاد تره ولی از شیکمش میترسم نافرم بشه 

نا فرم نمیشه چون اگر ب ا سن بزرگی هم داره قراره خوش تیپ شه 😊

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
نا فرم نمیشه چون اگر ب ا سن بزرگی هم داره قراره خوش تیپ شه 😊

اره باسنش قلنبه اییه😆خداکنه خوش هیکل بشه به باباش بره قد باباش۱۹۵

۶سالشه اصلا گوش نمیده هرچی میگم مامان کمتر بخور میگه خوب گشنم میشه  از همین الان اندازه من میخو ...

گلم سعی کن قبل غذا سیرش کنی با سالاد و سوپ و آجیل و اینا

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا