2777
2789

اینروزا خیانت کردن شده استغفرالله نون پنیر چ زن باشه چ مرد همشون ب همدیگه خیانت میکنن 

حرفم اینه ی مرد عوضی میاد هی ب زن گیر میده هی اذیتش میکنه در اخر همه کاسه کوزه ها سر زن شکسته میشه میگن زن بدکارس زن فاحشه ای نمیگن شاید مرد هم عوضی باشه و کثافت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتشون مقصرن 

مرده که معلومه کلا کثیفه 

زن هم اگه آدم درست و حسابی باشه پا نمیده پس اونم کثیفه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

دقیقا

مرد خیانت کنه میگن زن واسش کم گذاشته نمیگن شلید مرده عوضیه

زن خیانت کنه هم باز میگن زنه خرابه نمیگن شاید مرده کم گذاشته

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
چرا اخه چرا هیچکس مردارو مقصر نمیدونن 

نمیدونم یه امضا بود بکی از کاربرا گذاشته بود

دنبا اگه عدالت داشت...مرد هم بکارت داشت

خیلی قشنگ بود

ازوقتی تو برآورده نشدی دیگه هیچوقت آرزو نکردم... .
جفتشون مقصرن  مرده که معلومه کلا کثیفه  زن هم اگه آدم درست و حسابی باشه پا نمیده پس اونم ...

خواهر حرفت درس ولی زنا همیشه ب خاطر ابرو شون ک لکه دار نشه همیشه سکوت میکنن همیشه میترسن از اینکه در اخر خودشون مقصر نشن برا همین ک از خودشون دفاع نمیکنن برا همینم مردا از این کار  سو استفاده میکنن 

دقیقا مرد خیانت کنه میگن زن واسش کم گذاشته نمیگن شلید مرده عوضیه زن خیانت کنه هم باز میگن زنه خراب ...

خواهر از ما بدبخت تر تو این دنیا هیچی نیس  خدا این مردارو لعنت کنه

خواهر حرفت درس ولی زنا همیشه ب خاطر ابرو شون ک لکه دار نشه همیشه سکوت میکنن همیشه میترسن از اینکه در ...

ببخشید ولی اگه وارد رابطه شده مقصره و هیچ جوری نمیتونه از خودش دفاع کنه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
ببخشید ولی اگه وارد رابطه شده مقصره و هیچ جوری نمیتونه از خودش دفاع کنه

حرفت کاملا درسته ولی اگه مورد ازار اذیت قرار بگیره چی اگه خودش نخواد و بهش دست درازی بشه چی اونوقت هم میگن حتما خودش خواسته 

حرفت کاملا درسته ولی اگه مورد ازار اذیت قرار بگیره چی اگه خودش نخواد و بهش دست درازی بشه چی اونوقت ه ...

اون بحثش جداست اسمش روشه که تجاوز و گناهی نداره!!!