2777
2789
تصادف کردیم ماشینو تحویل میگیره دستش تنگه گفتم هیچی نخره.بی ماشینی سخته گفتم ماشینی بیاری اندازه دنی ...

کار خوبی کردی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی ی موز کادو میاره شب چی میخوای بیاره اخه هیچی کوفتم نمیاره میگه روز مادرمه ن روز تو 

موز  

پاپیون خورده!!!!

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

برا من یه ماه پیش طلامو عوض کرد 4 تومن گذاشت روش و بهترشو خرید گف هدیه روز زنته🥰

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
یه آقا امروز‌ دیدم تک پوش طلا گرفت واسه زنش همسر من تو وات واسه مادرش وضعیت گذاشته فقط😖

برا مادرش ساعت دیواری گرفت

مادر من چون راه دور هست همیشه با کادوی عیدش باهم میدیم

برا من هیچی

پارسال برام طلا گرفته بود بعد سه ماه فروختمش

اونروز جاری کوچیکم مسخره می‌کرد   

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین
موز     پاپیون خورده!!!!

اره 😂😂😂 والا دیگه چیکار کنم اه شوهر من کوفتم نمیاره تو این روز میگه روز مادرمه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
هیچی اخه دیروز پانصد برای مانتوی عید پول داد خب همین بسه دیگه کادو می خوام چیکار

با پونصد میتونی مانتو پیدا کنی؟

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
من فردا چون میرم خونه مادرم زنگ زدم گفتم عزیزم فردا روزه زن بیا بریم بیرون برام کادو بخر گفت نمیشه ب ...

نه عزیزم بنظر من بد نیست اصلا

من خودم خیلی وقتا میشه مثلا میگم سالگرد ازدواجمونه فلان چیز و میخوام کادو بخری برام اونم از خدا میخواد میگه بریم بخریم😂

چون ممکنه یادش بره شما دلت نشکنه یوقت خودت یادآوری کن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔