2777
2789

بچه ها من پدر ندارم بعد دخترای فامیل همش جلو من با پدراشون خوبن خودشونو لوس میکن من ۲۱ سالمه اما متاسفانه روحم ۵۰ سالشه بخاطر از دست دادن پدرم پول هم ندارم اونا یه چیزایی میخورن یه ارامشی دارن یه چیزایی میپوشن که من حتی تو خوابم نمیبینم مثل اونا باشم مثل افسرده ها هستم در سن ۳ سالگی اسمانی شد من نسبت به همه ی دخترا پایین ترم خییلی بهم ترحم میکنن و این برا من از همه چیز بدتره تورو به امام زمان تورا به هر چی اعتقاد دارین برام دعا کنید..

مشاوره رایگان تلفنی ۱۴۸۰ 

مشاوره حظوری شیر خوارگاه امنه 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

واسه رفع مشکلت آیت الکرسی خوندم

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعن؟

عالین ۴۵ دقیقه مشاوره ۲۷ تومن

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

به این فکر کن گلی خیلی از آدمها آرزو دارن کاش پدرشون نبود 

همیشه خودتو با هردو گروه اگر خواستی مقایسه کنی ، قیاس کن نه فقط با یه گروه

درضمن چرا اجازه میدی بهت ترحم کنم!!! 

بچه ۱۰ ۱۲ ساله رو که کنار خیابون گل میفروشه بری بهش پول بدی گل نخری پولو نمیگیره اجازه نمیده بهش ترحم کنن ، اینو من خیلی شنیدم 

بنظرم به عنوان الگو نگاهش کن و نذار آدمها اجازه داشته باشن نداشته هان رو به رخت بکشن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
من برعکس توام هرروز ارزو میکنم کاش بابا نداشتم،چ عجیبه این دنیا

عزیزم روزی میفهمی که اشتباه کردی که فایده نداره پدر که داشته باشی اسمشم یه ابهت خاص بهت میده عزیزم این نصیحت منی که بابا نداره رو اویز گوشت کن 

خدا پدر بزرگوارتونو رحمت کنه انشاالله تنت سالم باشه عزیزم دنیا ک ب آخر نرسیده قوی باش وبجنگ برای ح ...

حال خوب ندارم من دیگه یه مرده هستم ۱۸ ساله با مرگش کنار نیومدم

عزیزم روزی میفهمی که اشتباه کردی که فایده نداره پدر که داشته باشی اسمشم یه ابهت خاص بهت میده عزیزم ا ...

هه،بعضیافقط اسم پدرو یدک میکشن!معده ام نابود شده از دستش،خداهرچی میده ادم خوبشو بده وگرنه هی نده ،کسی ک ب بچه ی خودش رحم نکرد ادم نی چ برسه پدر!