2777
2789
ای باباواسه من شدواسه شوهرمم شد

بله فعال شده ولی گوگل نمیاره هیچی... فقط نی نی سایتو می

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند گیگ میده؟

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
3

من زدم فعلا خبری نیست 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
فقط واسه مصارف داخلیه.نی نی سایت و سروش و روبیکا و اینا

حالا من تو اینستا عتس و فیلم میدیدم دیدم از بسته ای ک دارم خرج شده ن هدیه فجز

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
حالا من تو اینستا عتس و فیلم میدیدم دیدم از بسته ای ک دارم خرج شده ن هدیه فجز

میگم که گلم فقط واسه اپ و سایتهای داخلیه..اینستا خارحیه خب 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مشترک گرامی،

بسته اینترنت 4 گیگابایت هفت روزه هدیه تابستانه همراه اول با 50 درصد تخفيف در استفاده از سايت های داخلی منتخب تا ساعت 15:50:50 تاريخ 1399/11/21 برای شما فعال شد. برای اطلاع از وضعيت بسته کد دستوری

*100*10#

را شماره گيری نماييد.

این چیه الان برام اومد؟

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍