2777
2789
عنوان

راز منظم بودن؟

244 بازدید | 28 پست

چطوری آدم میتونه منظم باشه.

شبا زود بخوابه ،صبا زود بیدار شه،درس شو بخونه،کارای دانشگاه انجام بده ،به خودش برسه؟

خسسسسسسسسسسسته شدم از این وضع

یکی از اشلی ترین علتاشم اینه که هیچ وقت روحیه ی خوب ندارم بعد همین بی نظمی بیش تر اعصابمو بهم میریزه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم باید هر روز به خودمون یادآوری کنیم چی میخوایم

یاد اوریم بکنی چه فایده وقتی اعصاب خورد باشه چطور بشینم پای کارا.

بعدم میدونید نظم خانواده هم مهمه دیگه اصلا امروز که از خواب پا میشم معلوم نیست عصر کجام ،خانواده م کجان ،ناهارو مادرم قراره بپزه؟من قراره بپزم؟ساعت چند غدا میخوریم؟کی کجاست؟

برای خودم دوتا دلیل اصلی هست یکی اینکه خانواده م خیلی بی نطمن یکیم اینکه روحیه ی خوبی ندارم🙁

تا حالا هیچکس بم نگفته مرتب😭

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
یاد اوریم بکنی چه فایده وقتی اعصاب خورد باشه چطور بشینم پای کارا. بعدم میدونید نظم خانواده هم مهمه ...

منم برای ارشد که خوندم وضع تو رو داشتم.

اگه بدونی با چه حال بدی خوندم...

مامانم به شدت افسرده بود و همه کارای خونه با من. وکارای بابامم با من بود... خدا رحمتش کنه من دوتاداداشهام خونه بودن ولی من باید اصلاحشون میکردم... کاش زنده بود 😔 

ولی به یه بدبختی خوندم که نگو هر شب هم خواهر برادرام خونمون بودن هرشب... بچه هاشونم زلزله

رتبه ام 24 شد.