2777
2789

خودم تو دو راهی موندم خداییش🤦🏻‍♀️چن روزه کاتیم منم بلاکش کردم ولی اون عصن بلاکم نکرده قبلا یه پروفداشت (خوش که نه ولی میگذره) الان دیگ اونو برداشته... نکنه منتظره من آنبلاکش کنم بهم پیم بده! 

اخه اون عصن زیاد ان نمیشه از دیروز هی چکش میکنم میبینم سری سری آنلاین میشه... 

کلیک کنین روش 🙏🏻

وقتی ناراحته یا دلخوره پروفش برمی‌داره 

یا شایدم اینکه تو واتساپ جز من کسیو نداره باهاش بحرفه گفته بیخیال اونم که رفت پروف به چه دردی میخوره 

اوووف این افکارا داغونم کرده 😟😣

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موندم بلاکش کنم یا نه. سر اینکه گفتم اونقدر وقت نداشتی تولدمو تبریک بگی حتی یه اس بزنی چند روزه ...

دوست پسر منم همینجوری بود عصن برام وقت نمیراشت! 

اونقد ناراحتت کرده که بلاکش کردی دوباره دل سوزوندنت چیه واسش؟ یه مدت شاید دائم چکش کنی ولی کم کم ب ...

اره خب تو این سال داغونم کرد زجرم داد دیگه منم نسبت بهش بی تفاوتم...😕

یه شماره دیگ داره اگ خیلی میخاد بهم پیم بده با اون میده

خب هر کی واس خودش یه دغدغه ای داره☹️

شوهر ک شوهره وقت نمیزاره از پسر مردم چ انتظارایی دارین... چهار سال دیگه یادت نیاد چرا کسی بهم نگف درس بخون ب جایی برسی چون من همین الان بهت گفتممممممم پسر نون و اب نمیشه